Kilométer óra visszaállításnak számít?
Értem, nagyon köszönöm a válaszokat!
Így fogok tenni.
Most vagy te vagy az egyik legbecsületesebb ember akit a hátán hordott a Föld, hogy eladás előtt újítod fel az autódat, vagy csak arra próbálsz utalni, hogy a kocsidban benne volt a világ összes km-e és te így akarod kicselezni a rendszert...
Ha becsületes vagy: ingyen lekérdezheted rendszám alapján, hogy az előző műszakinál mennyi volt az óraállás. Arra rászámolod azt, ami szerinted reális volt és odapörgeted, vagy eladáskor megmondod a vevőnek.
Ha kókányolsz: szerintem az emberek 99%-a sarkon fog fordulni, ha irreálisan kicsi óraállás lesz az autóban, vagy benyögöd azt, hogy felújítás miatt nullázódott.
márc. 18. 15:10
Igazából nem akartam eladni, de úgy alakult, hogy eladom. Azonban nem akartam, hogy azzal gyanúsítsanak, hogy direkt állítottam vissza az órát.
márc. 18. 04:35
Ez azért több, mint egy "tisztasági festés". Az autó 80%-a fel van újítva.
Nikolas Nick
Szándékomban állt közölni. Egy nagy fejújításon átesett autót nem fogok alap áron eladni. Akkor inkább odaadom egy rokonomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!