Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A BMW miért nem gyárt kamionokat?

A BMW miért nem gyárt kamionokat?

Figyelt kérdés
Kemény csávóknak nyergesvontató kell.

2020. márc. 10. 05:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
64%
Utolsó a humor herold itt.
2020. márc. 10. 22:55
 12/32 anonim ***** válasza:
0%

Volvonak is van kamionyja.

Megbízhatóság. Egy kamion 2-3 millió km simán megy.

Sok mercit láttam millió km vagy felette.

BMW-t egyet összesen.

2020. márc. 11. 00:07
 13/32 anonim ***** válasza:
0%

Válaszolok a sok proli helyett aki még életében nem vezetett jó autót, de merem fogadni, h suzukiba meg fordba ülnek. Bóhocok vagytok.

Kérdésre a válasz: Sosem próbálkoztak vele, és csak maradtak a prémium személyautóknál. Ezértsem csinálnak, dobozost vagy pick-up-ot sem, pedig örülnék én is neki :D

2020. márc. 11. 12:02
 14/32 anonim ***** válasza:
5%
A Renault is egy retek szar, mégis gyárt nyergeseket amik nagyon jók.
2020. márc. 11. 12:28
 15/32 anonim ***** válasza:
0%

Ilyet ír a csávó hogy: "bóhocok" :D :D

A bmw az prémiumnak max hazudva van, esetleg a szervízköltségei prémiumok, de maga a kocsi az egy betegágy.

Valszeg többet szereltem szét darabokra, mint amennyiben te ültél.

De bírom az ilyet. ül a 20 éves prémium 316-ban, és annyira elhiszi hogy ő most prémium életérzést tapasztal. :D

2020. márc. 11. 17:20
 16/32 anonim ***** válasza:
25%
Tényleg vicces hogy akik életükben nem ültek benne azok pattognak, nem mellesleg a betegágyazás is olyan vicc kategória, ja nálunk lehet mert az állomány 90%-a a nyugati országok széthajtott levetett példányai....
2020. márc. 11. 17:51
 17/32 anonim ***** válasza:
0%

Kedves #15-ös :)

Te is egy vagy a bohócok közül, ezen ne is rágódj. Hidd el, h sokkal megbízhatóbb mint gondolnád, de gondolom neked olyan sok volt már. :))

2020. márc. 11. 18:42
 18/32 anonim ***** válasza:
0%

Tripperem sem volt sajátom, de pontosan tudok róla eleget ahhoz hogy tisztában legyek azzal hogy nincsen rá szükségem. :)

Pontosan így vagyok a béemvével is. Magammal nem szándékozom kiszúrni, úgyhogy nem is lesz, de dolgoztam már elég példányon, utálom is.

2020. márc. 11. 21:44
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Eszed sem volt soha. :D
2020. márc. 11. 22:14
 20/32 A kérdező kommentje:
Na srácok ne vitatkozzatok inkább válaszoljatok a kérdésemre mert jól esne a kicsi szivemnek.
2020. márc. 11. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!