Mi a véleményetek az E-Golfról?
Nincs még olyan rég a kínálatban hogy komoly vélemény legyen róla mint használt kocsiról. Senki sem tudja itt megmondani hogy pl az akksi mennyi idő után fog tönkrememni. Persze van róla gyári adat de az lehet hogy kevés de lehet hogy sok amit írnak élettartamra.
Ha meg magára a vezetésére vagy kíváncsi menj el tesztvezetésre egy márkakereskedésbe.
Néha én is játszok a gondolattal, hogy ha lenne pénzem mit vennék, ez amolyan álmodozás, utána járok.
Elektromost akkor vegyél ha otthon tudsz tölteni.
Ezek a mostani cuccok még nagyon az elején vannak, akármennyire is csipázom az elektromos autókat biztosan nem ugranék annyit a lépcsőn, Ampera vagy Prius plug ing lenne a választásom akkor ha tudnék otthon tölteni. Ha nem, akkor is mert kicsit drágán, ( mihez képest, anno ingyen volt ahhoz képest drága ) lehet tölteni majd használni a Prius esetében 25 km-t teljesen elektromosan. Nem ugranék akkorát,én, de mint írtam csak álmodozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!