3-as golfról kinek mi a véleménye?
1.9 sdi! Ez a legtakarékosabb és legjobb konstrukció ami még jó vagy a VR6, de az leeszi a gatyàd, viszont megy is!
A kasztinra nagyon figyelj. Ha gondolod leìrom neked privàtban, 4 évig volt Golf III asom.
A normális Golf 3 valahol 4-450 körül van, a Golf 4 inkább 7-800. Golf 3 benzines az faék egyszerű, a dízelekben meg több km van mint az ára.
A 4-es túl van árazva rendesen mivel menő ez az egykilenctédéjíszmókendszar a hülyegyerekek között.
Persze én is azt mondom, VW-ből vagy 1.8 szívó vagy turbóbenzin, vagy 1.9 TDI. Lehetőleg nem egy bontószökevény.
Nem ajánlom. Tipikus hülyegyerek autó, a 80%-ukon átment már legalább egy tunerjóska.
Emellett rohadnak és a váltója is fos.
túlárazott rozsdakupac, a váltójuk tényleg vacakol, én is ilyen árkategóriában keresgéltem autókat, megnéztem párat, borzalmasan szét vannak rohadva.
Inkább kettes golfot vettem volna, azok nem rohadtak annyira, de azok nagyon öregek már.
Vettem inkább egy fosastrát, az legalább olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!