3-as golfról kinek mi a véleménye?
Figyelt kérdés
Ilyen kocsit szeretnék venni. Melyik motorral a legmegbízhatóbb?2018. jan. 6. 19:50
11/15 anonim válasza:
Ki lehet fogni jókat! Ez a rohadàs dolog meg olyan hogy nekem meg volt csinàlva minden patikàra! Szerintem még a jelenlegi tulajnak se igen van gondja! Váltó meg azért nem mindegyikben cserés. Alkatrészek gombokért vannak pl a 4 es szériàhoz képest. Ha lesz 600.000 red belàtható időn belül akkor a 4esekkel is szemezhetsz vagy alternatìvaként Bora/ Leon / Toledo, talàn azok valamelyest olcsóbbak, persze évjàrat/ motor / felszereltség/ àllapot függő. Itt is van gatya àllapot, ha valamit elhanyagolnak, akkor nem fogja meghàlàlni. Itt azért még megjegyezném hogy pl egy 2004es Mazda 6 jobban rohad, ràadàsul futómű tartó részeknél mint pl az összes VW! De Fordoknàl is jobban előFordul... Làttam olyan Golf 3 2.0 is ami kìvül belül patika volt svàjcból hoztàk és azt hiszem 350.000 volt a vége pàr éve! Még anno én is gondolkoztam rajta. Szóval vannak jó vételek.Ritka, de van.
12/15 A kérdező kommentje:
Seat-tól félek picit. Persze minden kocsiban kilehet fogni rosszat illetve jót is. Mindenki másban hisz.
2018. jan. 7. 09:22
13/15 anonim válasza:
Seat àrban jobb, félni nem kell sajnos teljesen VW! Azért sajnos mert a hibákat is pontosan úgy àtvették! Ettől függetlenül jónak tartom őket. Nincsenek túlàrazva sem. 1.6 8 szelepes a bel3pő motor ami még jó is, utàna 1.8 T, 2.3 v5 csak a 170 LE! Dìzelből meg a 90 talàn még a 110 LE TDI-k.
14/15 anonim válasza:
1.6benzin vagy 1.9tdi amit megéri megvenni, a többi vagy gyenge vagy drága a fenntartása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!