A teljesen zsír új Lada vagy Dacia a minőségibb?
Dacia....
Az en ismerőseim nem vesznek új autót... Rossz helyen vagyok?
Jajaja persze-persze szar minőség.
HA lenne pénzem KP nem hitel meg ketyemfaca és fegyvert tartanának a fejemhez hogy márpedig új autót fogol venni, akkor nem Daciat vennék, MERT szeretek vezetni és szeretem az autókat. (És ugye a Dacia A-ból B-be elvisz azt ennyi) DE ha ugyan ez lenne a szitu, de nem lennék autószhexuális, akkor Daciat vennék. Ha nem kell neked vezetési élmény meg miegymás, akkor mi a bánatnak vennél 8 milláért autót ha tudsz venni 3,5-4-ért is szinte ugyan olyan felszereltséggel?
Én 4.7-ért vettem a Ceedet és nekem fontos a kényelem és vezetési élmény. És ennyiért van benne bőr kormány,váltó, ülés és tükör+kormányfűtés, hátsó tolató radar, vezeték nélküli telefonos kapcsolat, kanyarkövető tompított,kesztyűtartó hűtés. + hatalmas csomag tartó.
A totalcar azt is írja az egyik legésszerűbb választás az új autó piacon.
Hát ez egy elég fapad felszereltség, a kanyarkövetőn kívül mindegyik kérhető egy filléres Daciaba vagy Ladába is.
Egyébként szerintem már névről is tudja pontosan mindenki, hogy milyen autód van :D Van még az az opeles csávó aki 9 milliós Astrát vett 7,3-ért (vagy kb. ilyesmi).
Barnabás! Biztos, hogy ez megérte a közel 2 millás felárat?
Amúgy komolyan, Magyarországon az ország 1/3-a huszonéves swiftekkel, meg wagon R+okkal jár, 1/3-a valami németből "okosba" hozatott csodával ami mindjárt szétesik... 1/3 jár új autóval, biztos hogy annyira szét kell cikizni azt, aki mondjuk a Dacia mellett dönt?
Persze ez csak az autósokra vonatkozik, mert a legtöbbeknek semmilyen autó sem fér bele a keretbe.
Ezt most csak 14-esnek reagáltam a 8 milliós autóra.
Nem cikiztem szerintem szét, akinek nem fontos a vezetési élmény jó a Dacia is.
Sok ismerősömnek van.
Nekem fontos, hogy legalább a kocsiban jól érezzem magam, mert elég stresszes a munkahelyem, meg a gyerek mellett a magán életem is, kellett, hogy valami kikapcsoljon. Nekem megérte és a párom is ilyet szeretett volna, bár az ő női szava nem mérvadó. De látom ezt az oldalt már csak 2-3 ember használja. Rákerestem egy csomó 2014-2015-ös kérdésre amit mások tettek fel melyik településen milyen az élet témában és szinte senki nem válaszolt.
Barnabás!
Egyszerűen csak autókról ment a diskurzus, erre te bejöttél a képbe a magánéleti problémáiddal és egyéb lelki tötymörgéseddel.
Lépj tovább, vagy menj agykurkászhoz.......... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!