A teljesen zsír új Lada vagy Dacia a minőségibb?
Aki a Skodát írta igaza van. Ez a 2 kocsi az új autók szemete. De inkább a Dacia. Szomszéd egy hete vett Daciát, a csomagtartó zárat már javítani kellett.
Nekem másfél éves az új autóm semmi baja de persze nem ezek hanem koreai márka. Pedig a Dusteren én is gondolkodtam.
Mi is vettünk Daciat szalonból és semmi baja nincs már egy éve. Kreténség azzal érvelni, hogy ismersz egy embert akinél volt egy röhejesen olcsón javítható hiba és meg is oldották gariban. És ugye valószínűleg jóval olcsóbb mint a Kiád...
A Skodát javasolónak pedig hatalmas pacsi, ha kipótolja a felárat egy Octavia és egy Logan között, mindenkinek. Máskülönben csak egy haszontalan puffogás a válasza. :)
Csak mert a fapad Octavia helyből 8 misi, a Logan meg az értelmesre konfigurálva is 3.
Vagy ott van még alternatívának a Skoda Scala, csak épp az minden, csak nem minőségi, és helyből 5,5 misi a legócskább 1 literes kisturbóval is.
Már régóta túlárazottak a Skodák. Könyörgöm, egy Fabia is 4 misiről indul egy 60 lóerős fűnyíró motorral. A legolcsóbb Skoda is legalább 2 árkategóriával feljebb van mint egy Dacia, miért nem javasolsz rögtön egy Audit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!