Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Henger #1 kopogási határérték...

Henger #1 kopogási határérték felett mit jelent?

Figyelt kérdés

Nem a kopogásszenzor hibásodott meg sajnos, az jó. A porlasztókat leteszteltem amig a szerelő nem tud fogadni, az értékek alapján annak jónak kellene lenni. Mi okozhatja még a problémát?

Egy előzés során dobta fel a hibakódot (P2336) az erő elment, azóta nem használtam.

Amúgy az autóban 10e km-ént olajat cserélek minden szürővel, így a gázolaj szűrőt is minden alkalommal cserélem.

2020. márc. 3. 09:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az olajcserének ehhez semmi köze, de felesleges a szűrőt is cserélni ilyen sűrűn ezzel csak szennyezed a környezeted.

De jobb lesz ha kiolvastatod.

2020. márc. 3. 10:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha Ford tdci akkor, esélyes egy porlasztófelújítás... De egy ultrahangos tisztítás mindenképpen sajnos.
2020. márc. 3. 10:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Tegnap tudtam beszélni egy hozzáértő szerelővel, látatlanban nem mondott semmit és a leghamarabbi időpontja 2 hét de előzetesen azt mondta ezt a hibakódot a turbó miatt írja, így "szerencsére" nem a porlasztó. bár ez sem lesz olcsó de van rá remény. ':D
2020. márc. 4. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!