Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan tudjam meg az autóm...

Honnan tudjam meg az autóm előéletét?

Figyelt kérdés

Érdekelne, mi volt az autómmal a 20 év alatt, de én sehol nem találom.

Milyen oldalról/honnan/kitől tudhatom meg?

Facebookon láttam valakinek ingyen lekérdezték.

Ha esetleg te is meg tudnád szerezni az király lenne.

Köszönöm a válaszokat.

2020. márc. 1. 01:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szuf-on lekérdezem ha szeretnéd. :)

Enyémről azt tudtam meg, hogy 2 eu-s magyar rendszáma volt, de előtte egy osztrák felnöttképző sulié volt ( első eredetvizsgán rajta volt a suli neve matricával). Ja és, hogy jobban tekerték a km óráját mint a kormányt. :D

2020. márc. 1. 01:12
 2/7 anonim ***** válasza:

szuf

A korábbiakat már bajosan. Autodna, carvertical pl. de az már fizetős.

2020. márc. 1. 08:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Ahogy írták szuf (jszp). Ehhez ügyfélkapu kell, de amúgy ingyenes, viszont csak a magyarországi adatok vannak benne. kilométerállások, tulajok száma, műszaki, eredetvizsgák fotóval.

Akkor vannak a fizetős szolgáltatások (carvertical, autodna, stb.), szerintem ha már megvetted az autót, akkor semmi értelme erre költeni.

És akkor még márkaszervízben is kérhetsz adatokat. De ha mondjuk csak 1 évig hordták márkaszervízbe és utána sufniban szerelték, akkor ezzel se mész sokra.

2020. márc. 1. 08:48
 4/7 veterán vas ***** válasza:

Ha esetleg találsz is bármilyen infót a multból, az csak arra lesz jó, hogy fölidegesítsd magad, és újabb rémképeket vetíts magad elé.

Ilyenkor általában az történik, hogy ha valami új alkatrész került az autóba, akkor indul a vezérhangya az agyban, hogy :miért is kellett cserélni? Ha viszont valamire úgy gondolod, hogy már régen ki kellett volna dobni, akkor: Úristen ez még az ereti, biztos nálam lesz csereéerett.

20 éves autónál, próbálj meg nem hisztizni, elfogadni azt ami jó, illetve cserélni/javítani azt amit szükséges.

Különen idegbeteget csinálsz magadból.

2020. márc. 1. 15:57
 5/7 anonim ***** válasza:

magyar az autó?

a carvertical -lal szemben van némi fenntartás...

2020. márc. 6. 20:36
 6/7 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=G81_vv8_MZ0

Nézd meg kopasz videóját.

2020. márc. 6. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Az előtted lévő tulajoktól
2020. márc. 7. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!