Honnan tudjam meg az autóm előéletét?
Érdekelne, mi volt az autómmal a 20 év alatt, de én sehol nem találom.
Milyen oldalról/honnan/kitől tudhatom meg?
Facebookon láttam valakinek ingyen lekérdezték.
Ha esetleg te is meg tudnád szerezni az király lenne.
Köszönöm a válaszokat.
Szuf-on lekérdezem ha szeretnéd. :)
Enyémről azt tudtam meg, hogy 2 eu-s magyar rendszáma volt, de előtte egy osztrák felnöttképző sulié volt ( első eredetvizsgán rajta volt a suli neve matricával). Ja és, hogy jobban tekerték a km óráját mint a kormányt. :D
szuf
A korábbiakat már bajosan. Autodna, carvertical pl. de az már fizetős.
Ahogy írták szuf (jszp). Ehhez ügyfélkapu kell, de amúgy ingyenes, viszont csak a magyarországi adatok vannak benne. kilométerállások, tulajok száma, műszaki, eredetvizsgák fotóval.
Akkor vannak a fizetős szolgáltatások (carvertical, autodna, stb.), szerintem ha már megvetted az autót, akkor semmi értelme erre költeni.
És akkor még márkaszervízben is kérhetsz adatokat. De ha mondjuk csak 1 évig hordták márkaszervízbe és utána sufniban szerelték, akkor ezzel se mész sokra.
Ha esetleg találsz is bármilyen infót a multból, az csak arra lesz jó, hogy fölidegesítsd magad, és újabb rémképeket vetíts magad elé.
Ilyenkor általában az történik, hogy ha valami új alkatrész került az autóba, akkor indul a vezérhangya az agyban, hogy :miért is kellett cserélni? Ha viszont valamire úgy gondolod, hogy már régen ki kellett volna dobni, akkor: Úristen ez még az ereti, biztos nálam lesz csereéerett.
20 éves autónál, próbálj meg nem hisztizni, elfogadni azt ami jó, illetve cserélni/javítani azt amit szükséges.
Különen idegbeteget csinálsz magadból.
magyar az autó?
a carvertical -lal szemben van némi fenntartás...
https://www.youtube.com/watch?v=G81_vv8_MZ0
Nézd meg kopasz videóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!