Egy autó teljes előéletét én is letudom kérdezni valahol, vagy csak szervizesek érik ezt el?
Ha van ügyfélkapud, pár dologba bepillantást tudsz nyerni (műszaki, km óra állás, eredetvizsga, műszakin készült fotók stb), itt:
Teljes bizonyossággal nem biztos, hogy sikerül felterképezni egy autó múltját.
Minden lehetséges adatbázisba bepillantva is lehetnek kibúvók.
1- ügyfélkapu adatbázis: 2012 utáni műszaki vizsgák, eredetiség vizsgálatok
2 - márkaszerviz: a márkaszervizben történt javítások
3 - carverticar: biztosítóknál rögzített események.
Ami az említettek látáskörén kívül történt, azt nagyon nehéz lenyomozni, két műszaki vizsga között, egy maszek műhelyben akár egy törött autót is javíthatnak úgy, hogy nem lesz nyoma a rendszerben, ha azt a biztosítónál sem jelentették, és az eredeti színre fújták.
A #4-es válaszolótól kérdezném, hogy egy állapot felmérés nagyon sok mindent kideríthet? Pl. törést is?
Egy autó után nemrég érdeklődtem 3-évig pont annál a szerviznél szervizelték amit hívtam. Aztán nem oda vitték többet így nincs infójuk róla. Pedig az autó a közelben maradt. A tulaj áttért más szervizbe, esetleg érdemes körbekérdezni a környéki szervizeseket?
Az infók így elszigetelten vannak külön-külön a szervizekben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!