Mi lehet a baja a corsámnak?
Sziasztok!
Van egy 2004 évjáratú 1.2 benzines opel c corsám. Folyamatosan szórakozik velem, hogy egyszee elindul egyszer nem indul. Van, hogy egy héten 2x nem akar elindulni utána meg hetekig semmi baja.2éve használom az autót és 2 éve ezt csinálja. Egyszer már leált kereszteződés közepén tavaly előtt. Akkor opel márkaszervízbe vittük. 1 hétig a szerelőknél volt az autó mert nekik elsőre pöcre indult az autó akárhányszor próbálták. Rá lett dugva diagnosztikára nem mutatott semmit. Aztán végre a szerelő keze alatt sem akart elindulni és rájöttek, hogy valami benzin adagoló kábelel van a baj amit megforrasztottak. Utána tökéletes volt a kocsi úgy kb fél évig. Aztán azóta is szar. Kapott új gyertyákat, akku mérve lett,olajcsere, benzinszűrő csere, benzin szivattyú csere... És még mindig rossz. Harmadszorra úgy tudom csak elindítani az autót, hogy benyomom tövig a gázt és úgy adok rá gyújtást. Mikor elforgatom a kulcsot mindig megtekeri csak nem indul el a kocsi nem emelkedik olyan magasra. fordulat szám vissza is esik és csak leáll az egész. Az én gyanum szerint valami még mindig a benzin adagolással van baj. Nem kaphat benzint a motor és leáll mert mindig tövig taposom gondolom nagyon fröccsöt kap. De ez csak az én agyam szüleménye 21 éves szőke nő vagyok... Valakinek tapasztalat hasonlóval? Autó szerelő? Valami tipp mi lehet vele... :(
Holtponti jeladótól a benzinszivattyúig az injektoron át bármi lehet..
Opelekkel ez a baj, Zafirás ismerős is ezzel szív..
Volt a rokonságban opel, de ettől is mindenki megszabadult, úgy mint a bmw-től.
Nem tudtak semmit kezdeni vele, akár milyen szervizbe vagy szerelőhöz vitték.
Motorvezérlő computer haldoklik
Egyébként nehezen hihető hogy nem ír ki semmit a diagnosztika,mert az ilyesmi hibákat el kell hogy tárolja..
Valószínűleg a forrasztás eddig bírta.
Egyébként kellene normális szerelőt keresni, ki nagyon vágja az autóvillamosságot
Nekem már a sokadik corsám van, soha egyikkel sem volt semmilyen probléma. Alapvetően megbízható autók.
Szerintem márka szervizbe vidd el, ott értenek hozzá. Ha Budapesti vagy, Soroksáron van az Opel Puhele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!