Honnan tudjam, hogy még bent vagyok-e a harmincas zónába vagy sem, ha elfelejtettem vagy nem jut eszembe?
zónát úgy érted hogy egy egyszerű 30as tábla volt vagy pedig zóna tába?
első esetben a következő útkereszteződés oldja. másodikban pedig kell lenni zóna vége táblának.
Ne felejtsd el.
Ha mégis elfelejtetted, akkor menj 30-cal a következő zóna vagy zóna vége tábláig.
Na jó, ezt fogalmazd át mert ez így kínai nekem!
Honnan nem mersz kimenni? Miért nem adsz elsőbbséget?
Nem értelek!
Ez valóban értelmetlen.
Az érthető, és tanulóknál szinte természetes, hogy nem tudja, hogy 30-as zónában van-e még, vagy mér elhagyta -sok felé kell figyelni, ebből fakadóan is elbizonytalanodik.
A 30-as zónában is kell elsőbbséget adni, nem értem a kapcsolatot a zóna és a "főútra megyek" problémával, vagyis lehet sejtem, de az nem hangzik jól: fogalmad sincs mi történik körülötted.
Tanulóknál ez is előfordul, ezen csak gyakorlásokkal lehet javítani.
Érthetetlen a kérdés!
Akármilyen zónáról hablatyolsz, ha egy mellékútról kifordulsz főútra, akkor elsőbbséget kell adni. Talán attól félsz, hogy 30-nál többel fordulsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!