Gyári 16" kerék váltása 17"ra?
Nekem 110 lóerős TDI-n volt 15" téli és 17" nyári ugyanezzel a mérettel. Gyakorlatilag télen nyáron decire ugyanannyit evett.
Ez a fogyasztásnövekedés max nagyon gyenge autóknál lehet.
Nem fogod észre venni a fogyasztásba ha lenne is különbség.
A kerék méret pont annyi mindkettőnél.
Nekem is a gyári méretem az mint neked.
Nálam a nyári 225/45 R18, nem lett észre vehető többlet fogyasztás de persze kocsi erejétől is függ.
nálam 125lóerő és 200Nm van,minél gyengébb egy autó annál többet fog vele enni.
egyébként felhívom a figyelmed rá hogy a megadott méret számodra nem váltóméret.
17-es felnivel 45 nem lesz jó,minimum 50 de legközelebbi váltó méreted 225os szélességgel az 55os magasság.
"egyébként felhívom a figyelmed rá hogy a megadott méret számodra nem váltóméret.
17-es felnivel 45 nem lesz jó,minimum 50 de legközelebbi váltó méreted 225os szélességgel az 55os magasság."
Ne írj már neki hülyeséget! Hogyne lenne váltóméret. Írd már be egy váltóméret kalkulátorba!
225/45 R17-tel zöldre hozza ki a kalkulátor, ellenben a szerinted jó 50 vagy 55-öt meg pirossal.
Tessék, megnézheted két oldalon is, hogy pont a 225/45 a váltóméret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!