Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minden autókozmetika ennyire...

Minden autókozmetika ennyire drága?

Figyelt kérdés

25.000 alatt sehol semmi. Kis kompakt autóm van, három éve 13.000et fizettem és az drágának számított.

Most meg 30.000 az átlag. Hova vigyem? Győrben horror árak vannak, gondolom Pesten is...

2020. febr. 25. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
itt a közelben 50e.
2020. febr. 25. 12:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Csináld meg magad otthon és csak az anyag ár lesz.
2020. febr. 25. 13:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Mit kell rajta csinálni?
2020. febr. 25. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Attól függ. Autókozmetika... Külső? Belső? Mindegyiknek van száz fajtája.

Külsőnél a 3000 Ft-os mezei samponos mosástól a több százezres polírozós kerámiás bevonatig terjednek a dolgok. Melyikre gondolsz?

Belsőnél dettó. Egy 15 perces porszívózós, műanyagtörölgetős, ablakpucolós mutatvány az 3000 Ft nagyátlagba. Teljes vegyszeres (többnyire több órás, napos) belső tisztítás, tetőkárpittal, ülésekkel, szőnyeggel, mindennel, az is felszalad a több tízezerig. Leginkább 30-40-50. Itt melyikre gondolsz?

Nyilván mérlegelj. Én egy 1 milliós autó tisztítására nem költenék 100 ezret egy kozmetikában. De még 50-et se. Megcsinálnám otthon. Mondjuk én nem hagyom odáig "fajulni", hogy 50 ezres vegyszeres belső kelljen, mert annyira ronda...

2020. febr. 25. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!