Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem értik meg hogy...

Miért nem értik meg hogy nincs pénzem autóra és jogosítványra?

Figyelt kérdés

31 éves vagyok és mindenki szememre veti a családból hogy miért nincs még jogosítványom.

Csakhogy saját lakásra kell gyüjtenem és ha leteszem jogosítványt és utána mégha használt autót is veszek az jelentős kiadást fog jelenteni fenntartásban.

Sokkal olcsóbban megoldom az utazást, és addig el sem tudom képzelni az autót meg jogsit amig nincs saját lakásom.

De nem hagynak békén hogy otthon élek ráérnék meg milyen jó lenne jogsi mert egyszer kellhet.

De mivel kb 35-39 éves koromra lesz csak elég pénzem saját lakásra egy jó helyen így nem akarom tovább vesztegetni az időmet.

2020. febr. 24. 15:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21%

Ha nem kell, akkor ne foglalkozz a károgókkal.

Erre mondják azt hogy a kibicnek semmi sem drága.

2020. febr. 24. 18:47
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen nem fogom másnak tömni a zsebét albérletben, vagy 20 évre hitelt felvenni :D
2020. febr. 24. 18:50
 13/16 anonim ***** válasza:
14%
Nem tudom mit nyafogsz, 250 ből megvan a jogsi, autót 300-ból kapsz egy jó állapotban levő kisautót.
2020. febr. 24. 20:07
 14/16 anonim ***** válasza:
91%

"Nem tudom mit nyafogsz, 250 ből megvan a jogsi, autót 300-ból kapsz egy jó állapotban levő kisautót."

Az a 300 jó lesz 600-nak, meg még egy 200, amit helyből ráköltesz.

2020. febr. 24. 21:22
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem ajdi, béjemvé, merci kell és akkor nem kerül annyiba...

Opel, Suzuki, Peugeot, VW, Seat, mindből lehet kapni 15 éves körüli darabokat ilyen árban amikre nem kell semmit költeni a kötelezőkön kívül.

2020. febr. 24. 22:04
 16/16 anonim ***** válasza:
78%
25 éves fiú vagyok. 2 éve lassan, hogy elkezdtem az egész folyamatot, és tessék, még mindig nincs jogsim, mert ennyire elhúzódott. Igen, egyszer buktam is. De full jogos amit mondasz. Én mindenképpen ha most nem is sikerül a koronavírus miatt összehozni, de később akarok jogsit, családon belül lenne autó, viszont manapság városon belül tök fölösleges itt Budapesten. Még enyhe túlzással azt mondom, hogy ha nem pesti vagy, akkor is megoldható autó nélkül. Ez nem Amerika, az USA-ban jogsi nélkül, ha csak nem New Yorkban lsz, akkor megszívtad, ezt saját magam is tapasztaltam. De itthon szerintem simán meg lehet lenne autó nélkül. Na meg vedd azt, hogy mennyi költséggel is jár...
2020. márc. 27. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!