Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem értik meg hogy...

Miért nem értik meg hogy nincs pénzem autóra és jogosítványra?

Figyelt kérdés

31 éves vagyok és mindenki szememre veti a családból hogy miért nincs még jogosítványom.

Csakhogy saját lakásra kell gyüjtenem és ha leteszem jogosítványt és utána mégha használt autót is veszek az jelentős kiadást fog jelenteni fenntartásban.

Sokkal olcsóbban megoldom az utazást, és addig el sem tudom képzelni az autót meg jogsit amig nincs saját lakásom.

De nem hagynak békén hogy otthon élek ráérnék meg milyen jó lenne jogsi mert egyszer kellhet.

De mivel kb 35-39 éves koromra lesz csak elég pénzem saját lakásra egy jó helyen így nem akarom tovább vesztegetni az időmet.

2020. febr. 24. 15:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
Egy "jó helyen" lévő lakás árához képest egy jogosítvány, meg egy autó ára eltörpül, de ha úgy érzed, nincs rá szükséged, akkor felesleges kiadás.
2020. febr. 24. 15:39
 2/16 anonim válasza:
79%
ez a te pénzed és arra költöd amire akarod, ne érdekeljen a véleményük, én közölném velük, hogy az ég adta földön semmi közük hozzá. Én hasonlóan gondolom. Középiskolában anno már kb az osztály 80 százalékának volt jogosítványa végzős évben,mert a szülők kifizették, nekem nem. Nekem nem volt rá saját pénzem illetve autóra sem, a szüleimet meg nem akartam megkérni rá, hogy fizessék ki pedig ki tudták volna. De minek? Saját autóra nem volt pénzem akkor jogsim minek legyen, a szüleim autójával meg nem fogok utazgatni, hogy aztán attól féljek mikor jön belém valami idióta és én vezettem más autóját.
2020. febr. 24. 15:46
 3/16 anonim ***** válasza:
75%
Az előző korosztálynak sokkal nagyobb álma volt a saját jogsi mint a mainak. Sokan nem értik hogy ma már az autó nem annyira muszáj a szabadságérzethez mint annó.
2020. febr. 24. 16:22
 4/16 anonim ***** válasza:
81%

Attól függ, hogy hol

Bp-en belül abszolút jogos amit írsz, mivel 5 percenként van tömegközlekedés, és 1000x olcsóbb.

Itt vidéken meg nincs tömegközlekedés, de a lakhatás szintén iszonyat drága. Én már nem is gondolkodok saját lakásban. Így vettem autót :D

2020. febr. 24. 16:48
 5/16 A kérdező kommentje:
Vidék,persze kényelmetlenebb minden tömegközlekedéssel de havi szinten rengeteg pénzt megtakarítok azzal hogy nincs autó fenntartás amit fizetnem kell.
2020. febr. 24. 16:56
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Hát azért "vidéken" sem élhetetlen mindig a tömegközlekedés. Ha van a csúcs időszakokban rendesen busz, meg napközben 1-2 óránként, akkor azért meg lehet oldani majdnem mindent autó nélkül is. Meg hát egy kissebb városban majdnem mindent meg lehet oldani gyalog is.
2020. febr. 24. 17:00
 7/16 anonim ***** válasza:
79%
50 éves korodig talán berendezni is lesz pénzed. :D
2020. febr. 24. 18:16
 8/16 A kérdező kommentje:
hát max 39 éves koromig várok, és azt veszem ami telik belőle és még marad bútorra :D
2020. febr. 24. 18:18
 9/16 anonim ***** válasza:
21%
39 évesen még otthon akarsz lakni??? Kemény....
2020. febr. 24. 18:44
 10/16 anonim ***** válasza:
35%
akkor tedd le a jogsit és keress egy autóval rendelkező farkat
2020. febr. 24. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!