Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szép autó a Volkswagen CC...

Szép autó a Volkswagen CC 2013tól?

Figyelt kérdés
Szerintetek jól néz ki? Szeretnék venni egyet, 4,5 millio forintig, csak ahogy láttam elég kevés van belőle a piacon, nem nehéz eladni őket? Mennyit veszíthet az árábol kb 2-3 ev múlva?

2020. febr. 24. 07:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon szép, szerintem veri a Passatot esztétikailag formailag, (keret nélküli ablakok) kevés van mert nagyon drága volt, árában szerintem nem nehéz eladni, főleg ha szép és jó állapotú, megfelelően karbantartott és igaz a km óra állás
2020. febr. 24. 08:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha tetszik akkor vedd meg, de ne a szomszédnak vegyél autót.

Ha most azt irná itt pár ember hogy nem szép, akkor nem veszel ilyet?

2020. febr. 24. 09:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szép. Ha rendszeresen hosszabb távon autópályán ingázol, oda jó lehet. Városba nem a legoptimálisabb a felépítése. Ha az egy lényeges kérdés hogy 2-3 év alatt mennyit veszít az árából, akkor nem biztos, hogy neked való autó.
2020. febr. 24. 10:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy nem optimális? Szeretem cserélgetni az autókat, és szimplán csak arra voltam kiváncsi hogy kb mennyire érték tartóak
2020. febr. 24. 10:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Az összes Passat CC nagyon szép. Értéktartóak, nézd csak meg, mennyivel drágábbak, mint a sima sedan Passatok.
2020. febr. 24. 15:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Feketében, sötét színben szép.
2020. febr. 24. 18:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten kedvemre való a külleme. Kihasználni viszont nem tudnám, így maradok a cipőmben.
2020. febr. 25. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!