Az új autókban benne van már a gumiszőnyeg?
Tudom, megkérdezhetném ott, ahol vettem az autót, de ha van rá egyértelmű válasz, akkor kihagynám ezt a kérdést, ami miatt esetleg hülyének néznek :D
A papírokon nincs rajta, csak hogy velúr szőnyeg, én meg nem szeretném úgy átvenni az autót, hogy rögtön összekoszolom, szóval elképzelhető az a furcsa helyzet, hogy nekem gumiszőnyegekkel a hónom alatt kell megjelennem az átvételre?
Köszi a segítséget.
Nekem adták hozzá, de külön kihangsúlyozták, hogy ez most ajándék. Tehát alapból szerintem nem jár. A konfigurátorban is egy külön kijelölhető 15.000Ft-os tétel volt, pedig a legmagasabb felszereltségi szintet vettem.
Előző autómban sem volt. Télen nyáron szövetszőnyeggel jártam. De abszolút nem hiányzott a gumi. Erdőben, sárban, terepen nem nagyon járok.
Mi az, hogy nem akarod úgy átvenni az autót, hogy rögtön összekoszolod. Mert fehér velúrbelseje van? Netán szántóföldről fogsz menni direktbe átvenni? Vagy disznószaros gumicsizmában? :D. Vagy meddig akarod "nem összekoszolni az autót". Értem én, hogy új, meg minden, de szerintem ez a nevetséges kategória. Úgyis koszos lesz. Meg mi? Nincs porszívó a világon? Benzinkúton bedobsz egy 100-ast aztán kész.
Kérdezd meg, hogy jár-e hozzá. Ha azt mondják nem, akkor kérdezd meg, hogy tudsz-e venni a kereskedésben.
Ennyi.
Ha meg nem, akkor rendelsz interneten, 3 nap alatt házhoz jön. De abba a 3 napban szerintem ki se menj a kocsival a fényre. :D. Még a végén kifakul a velúrszőnyeg.
Bocsi, hogy ezt mondom, de szerintem ez röhelyes :D.
A röhejes inkább az, hogy egy pár ezer Ft-os gumiszőnyegen sz@rakodik a kereskedő,
miközben milliókat kaszál egy-egy autón!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!