Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az új autókban benne van már...

Az új autókban benne van már a gumiszőnyeg?

Figyelt kérdés

Tudom, megkérdezhetném ott, ahol vettem az autót, de ha van rá egyértelmű válasz, akkor kihagynám ezt a kérdést, ami miatt esetleg hülyének néznek :D

A papírokon nincs rajta, csak hogy velúr szőnyeg, én meg nem szeretném úgy átvenni az autót, hogy rögtön összekoszolom, szóval elképzelhető az a furcsa helyzet, hogy nekem gumiszőnyegekkel a hónom alatt kell megjelennem az átvételre?

Köszi a segítséget.

2020. febr. 19. 12:45
 1/6 anonim válasza:
Felszereltségtől függ. Alapban nem biztos.
2020. febr. 19. 12:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Érdeklődd meg mert figyelmetlenek és ravaszak , fővárosi Seat és Toyota szalon eljátszotta a hótálcát . Akcioban hírdették hogy jár 4db , átadáskor el akarták sumákolni majd 2 csak adni vita után előkerült a 4 db ... Szervízeléskor meg elbugázzák vagy gagyi kopottra cserélik .
2020. febr. 19. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Ahányat vettem, még mindegyikben volt.
2020. febr. 19. 14:03
 4/6 anonim ***** válasza:
87%

Nekem adták hozzá, de külön kihangsúlyozták, hogy ez most ajándék. Tehát alapból szerintem nem jár. A konfigurátorban is egy külön kijelölhető 15.000Ft-os tétel volt, pedig a legmagasabb felszereltségi szintet vettem.

Előző autómban sem volt. Télen nyáron szövetszőnyeggel jártam. De abszolút nem hiányzott a gumi. Erdőben, sárban, terepen nem nagyon járok.

2020. febr. 19. 16:48
 5/6 anonim ***** válasza:
41%

Mi az, hogy nem akarod úgy átvenni az autót, hogy rögtön összekoszolod. Mert fehér velúrbelseje van? Netán szántóföldről fogsz menni direktbe átvenni? Vagy disznószaros gumicsizmában? :D. Vagy meddig akarod "nem összekoszolni az autót". Értem én, hogy új, meg minden, de szerintem ez a nevetséges kategória. Úgyis koszos lesz. Meg mi? Nincs porszívó a világon? Benzinkúton bedobsz egy 100-ast aztán kész.

Kérdezd meg, hogy jár-e hozzá. Ha azt mondják nem, akkor kérdezd meg, hogy tudsz-e venni a kereskedésben.

Ennyi.

Ha meg nem, akkor rendelsz interneten, 3 nap alatt házhoz jön. De abba a 3 napban szerintem ki se menj a kocsival a fényre. :D. Még a végén kifakul a velúrszőnyeg.

Bocsi, hogy ezt mondom, de szerintem ez röhelyes :D.

2020. febr. 19. 21:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A röhejes inkább az, hogy egy pár ezer Ft-os gumiszőnyegen sz@rakodik a kereskedő,

miközben milliókat kaszál egy-egy autón!!

2020. febr. 20. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!