Én azt mondom, hogy csináltass most egy olajcserét.
És autózz vele kicsit többet, hosszabb távon.
A fagyállót is öntsd fel, jelöld meg ha lehet.
Esélyes hogy hengerfejes....
2020. febr. 18. 09:38
4/9 Morzsi007 válasza:
Anno a 206-om volt ilyen, rövid utakra használtam, de nem fogyott belőle a víz. Azt mondták hengerfejes. Nem foglalkoztam vele, Jó 10 év után arra lettem figyelmes, hogy eltünt a hűtőfolyadék, na akkor volt hengerfejes. A tömítést kellett kicserélni, azóta jó. Ha nem fogy a hűtőfolyadék, akkor csak pára, a rövid utaktól, ha viszont fogy a folyadék és nincs alatta tócsa, akkor csakis az olajba kerülhet. Akkor javításra szorul.
2020. febr. 18. 09:56
5/9 A kérdező kommentje:
4/5 van egy nagyon régi autó szerelőnk, ő teszi bele, nekem nincs időm ezzel foglalkozni, kérdésre választ nem tudsz akkor semmit..
2020. febr. 18. 09:59
6/9 anonim válasza:
Ha ennyire leszarod és szabadkéz van a szerelődnek, akkor miért nem kérdezed meg őt?
2020. febr. 18. 10:08
7/9 A kérdező kommentje:
Ember nem leszarom, hanem megbízom a szerelőmbe. Holnap viszem hozzá az autót, csak gondoltam megkérdezem, hogy tudjam nagyjábol mire kell számítanom.. de látszik nem mindenki a kérdésre válaszol hanem itt éli ki a ferdehajlamait.. Kötekedni akarsz akkor menj máshova idióta
2020. febr. 18. 11:03
8/9 anonim válasza:
Tisztelt Kérdező!
Valószínűsíthető, hogy hengerfej tömítés hiba állt elő, de tényleg akkor biztos ha hosszabb távon olajcsere után megjelenik a víz kicsapódás az olajban. Sajnos ezen a képen eléggé jelentős mennyiségű víz jelent meg az olaj betöltő nyíláson. Nagy a valószínűsége, hogy hengerfej tömítés cserére szorul, ha a hengerfej meghibásodott volna, akkor egyéb kompresszió hibát is tapasztalnia kellene és az már igen drága mulatság lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!