Mi a fene baja lehet a simson s51 motoromnak?
Beállítás előtt jól üzemelt a motor.
Gyújtást ellenőriztem a motoron. Indikátor órával beállítottam 1.6-ra (60-as henger, állítás előtt 2mm volt nem tudom hogy)
Majd indítanám nem indul, füstöl ha el is indul alapjáratot tartja majd amikor húznám neki a gázt felpörög és amikor esik vissza a fordulat durrog (ez állóhelyzetben)
Ha megyek vele akkor egy bizonyos tartományban durrog, de nagyon amikor azt átevickélem vele utána aránylag jól üzemel.
Mi lehet a gond?
Tervezem, hogy veszek hozzá 3 dolgot gyújtótekercs, kondenzátor, megszakító, így ki tudnám ezt a 3-at küszöbölni.
Nem silányt akarok venni,
Ez előtt volt más tünetem is, hátha kiderül abból mi a baja.
Szóval az volt régen, hogy elkezdett ugyanígy durrogni a motor, megvizsgáltam a gyújtókábel gyújtótrafóba tartozó részét, el volt égve fekete volt, nem tudom miért.
Kicseréltem a gyújtótrafót utána egy darabig (mostanáig) jó volt a motor.
Most is megvizsgáltam ezt és ott jól nézett ki a réz vezeték, nem volt elégve fényes volt.
Mi lehet a baja?
A gyújtáskapcsolót hogy tudom kideríteni, hogy nem-e az zavar be?
" Beállitás előtt jól üzemelt a motor."
Talán itt van a baj hogy nem kellett volna semmit se csinálni neki. Valamit elrontottál.
Ami nem romlott el, azt nem kell megjavítani.
Állítsd vissza úgy ahogy volt. Ne a gyári értéket nézd, mivel a henger sem gyári.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!