Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baja a motoromnak?

Matehaver44 kérdése:

Mi lehet a baja a motoromnak?

Figyelt kérdés
vettem egy simson start a mai napon és ment meg minden, egy rúgásra indult mentem vele pár kör. Egyszer meg akartam fordulni (180) már lassan fordultam és láttam hogy nem fog sikerülni ezért húztam neki kuplungot hogy leálljon. Utána próbáltam berúgni és már nem indult. Mi lehetne a baja, tudom így nem nagyon lehet megmondani de valami tippek?

2018. ápr. 28. 18:44
 1/1 MisterTT ***** válasza:

Lehet levegőt szívott be..

Vagy lelazult a gyetyapipa...

Ha nem segít rakd be 3.ba ès szaladj vele egy kört...

Az hogy egy rugàsra indul vagy nem nagy tènyező a motor allapotaról. Az inkàbb beàllítàsi problèma.

Ha nem idul tolasra sem akkor vedd ki a gyertyàt. Nyomd a fèmhez (hogy testeljen) Nèzd meg ad e szikràt. Ha ad akkor üzemanyag gond ha nem akkor valami elektromos katyvasz..

2018. ápr. 28. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!