Deák Ervin kérdése:
Mi lehet a baja a motoromnak? (Lent)
Figyelt kérdés
Adott egy Honda hm cre 50 típusú motor.
Ezek vannak rajta:
Top tpr 85ccm henger
Top kuplung (most lett rárakva 2 napja)
Top membrán
Dellorto phgb 21
Az lenne a probléma, hogy fél gáztól teljes gázig nem gyorsul, csak felbőg. Meg mértem igy 86-ot megy.
Az előző kuplunggal (ami teljesen nagyon szét volt menve, a kosárba bele voltak űtődve a lamellák) 98-at ment.
2017. aug. 18. 13:17
1/5 anonim válasza:
El van hangolva a variátor szerintem. Az új kupplunggal új kontrasztrugó is került bele?
2/5 A kérdező kommentje:
Komplett kuplung lett cserélve
Szettben rendeltem
2017. aug. 18. 22:21
3/5 anonim válasza:
Akkor sanszos, hogy nem passzol a rugó a variátor rendszer többi részéhez. Azaz be kell hangolni.
Sok sikert!
4/5 A kérdező kommentje:
Variátor?
A motorom egy enduro, nem robogó
2017. aug. 19. 00:36
5/5 anonim válasza:
Akkor bocs, nem néztem utána és hülyeséget írtam. Így visszaolvasva a lamellákból már le kellett volna essen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!