Erdei000831 kérdése:
Hirtelen kék füst de vajon mitől?
Figyelt kérdés
Adott egy BMW E46 318i N46B20A motorkódú motorral szerelt autóm ami ma egy viszonylag hosszabb 20-30 perces dugóban való közlekedve elkezdett kéken füstölni, amint vége volt a dugónak és lehetőségem volt gyorsítani a visszapillantóban látszott a kék füst ami utánam maradt. De egy párszáz méter max 1 kilométer normális sebességű közlekedéssel elmaradt a füstölés teljesen.
Eddig még nem produkált ilyet, egy parkolóban megállva semmilyen fordulton nem jött semmi füst. Tudom hogy a kék füst az olajnak a jele, de mi okozhatta ezt a hirtelen és ideiglenes ,,olajfogyasztást"?
Szerintem összefüggésben van a dugóban történő közel alapjáraton való közlekedéssel de nem vagyok benne biztos.
2020. febr. 17. 21:44
11/11 anonim válasza:
Ha meglessz ténylegesen a diagnózis,írd meg mivolt a gond,kedves kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!