Autopályán kamion mögött haladva 10-15 méterre mennyivel csökken a fogyasztás?
Én esküszöm várom, hogy mikor fog belém csattanni egy ilyen.
A kamionosok 99%-a tempomattal megy, sőt a mai világban a távolságtartó tempomattal. Ennek van egy olyan rossz szokása (Mercedesnel es a Daf-nal biztos), hogy kozlekedési táblára, hidra, árnyékra néha bejelez, és befékez. Nalam a Dafnál elég sűrűn előfordul. És nem kicsit fékez be......
Jobbik eset belém jössz, összetöröd autódat, rosszabbik esetben.magadat is, még rosszabb esetben meghalsz.
De gondold át, megéri pá deci miatt? Szerintem még a biztosíto se fizeti az anyagi károd, hiszen Te voltál a hibás, ha belē jössz...
Akkor is csokken ha pl 30-50 meter tavolsagot tartasz. Foleg az egyenletes es alacsonyabb sebesseg miatt.
Nekem 5 liter helyett (110km/h) 4.2-t evett az auto kamion mogott kb 80-nal. Főúton gyér forgalomnál pl. a 6oson ahol kevés a falu de sok az egyenes ott kamion nélkül is 4.3-4.4 liter volt Szekszard es Erd kozott. Csak nagyon unalmas.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!