Használtautó vásárláskor milyen márkáju autokat kerüljem ki? vagy melyiket ne kerüljem? Tehát milyen márkákat szeretek? és utáltok?
Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 12:54
1/20 anonim válasza:
Nekem amik nagyon nem jöttek be: Suzuki, Ford, Toyota, Fiat, Renault
Amiket a tapasztalataim alapján nyugodtan megvehetsz: Honda, Vw, Opel, Hyundai
(MINDEGYIK DÍZEL VOLT KIVÉVE: SUZUKI, TOYOTA, RENAULT)
2/20 anonim válasza:
Ez egy szép kérdés.Tükrözi hogy pimpó.
3/20 anonim válasza:
Amiket kerülj: Fiat, Dacia, Renault, Ford, Peugeot, Citroen
Amiket szeretek: BMW, Mercedes-Benz
Amiket utálok: audi, vw, lexus, alfa romeo
5/20 anonim válasza:
Franciákat messze kerüld, meg az olaszokat is! Ennyi a tanácsom! Az összes többi országból jó autók jöttek/jönnek, csak dél-korea ~2000 előtt még nem volt az igazi, de már az akkoriak is megbízhatóak, de ha mégis tönkremegy benne vmi akkor csak reménykedhetsz, hogy találsz egy bontóban cserealkatrészt.
6/20 anonim válasza:
A Forddal az a baj hogy nem jó... Az hogy te meg utálod a Vw-t az nem azt jelenti hogy nem jó, csak te nem szereted. Én így vagyok a BMW-vel, lehet hogy jó, de én ki nem állhatom... Ez van
7/20 anonim válasza:
A sok okos tojásnak mi a baja az Olasszal? A Német fostalicskák mivel jobbak? Nekem volt ilyen is- olyan is és a Német autó irreálisan magas árához képest az Olasz kocsi elérhető áron jóval magasabb kényelmet menetdinamikát kínál. FIAT
8/20 anonim válasza:
Ja persze... Olyan kemény a műszerfal az olaszban hogy a német egy utcába nem engedi nem hogy olyat használjon a kocsijába. Ezen kívül az olasz 10év felett rohad mint az alma. Míg a Mercedesek 600ezer km. felett lazán jönnek-mennek
9/20 anonim válasza:
Jelenlegi Fiat autóm 12 éves.Gyári fényezés rozsda elvétve sem. Egy csomó dolog alapfelszereltség benne. A német ha rátesz még egy kapcsolót a műszerfalra már akkor is felárat kér. A Mercik meg már bocsika de rohadnak és nem is kicsit. Egy karosszériás.
10/20 anonim válasza:
Igen a 30 éves mercik rohadnak, a fiatok meg 15 évesen, de ráadásul azokkal elektronika is volt.
Nekem ne próbáld bemagyarázni, hogy a Fiat jó, nekem is volt, meg Alfa is volt (van) a családban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!