Kakadu5 kérdése:
Pár hónapja vettem egy autót amit nem irattam át, ezert automatikusan ki vonták a forgalombol. Ha én kölcsön adom tesomnak munkába járni és őt meg fogják a rendőrök, akkor a büntetés engem terhel vagy őt?
Figyelt kérdés
2020. febr. 5. 09:02
2/7 anonim válasza:
Téged, mivel te vagy a tulaj (és egyben üzemben tartó is).
3/7 anonim válasza:
A te félelmed is a rendőrig tart, ugye?
Egy esetleges baleset következményebfel sem merül nálad sem, mint a legtöbb hozzád hasonló ügyeskedőnél sem.
A rendőrtől kapható büntetés apró pénz ahhoz képest, amit egy kötelező biztosítás nélküli baleset után kaphatsz.
4/7 anonim válasza:
Kötelező nélkül, kivont autóval közlekedni, ami még nincs átírva? Mind a kettőtöket meg fognak büntetni.
5/7 anonim válasza:
Ja, de semmi esély ,h megfogjanak a kutyák! Olyan hellyen kell meni ahol nincsenek csicskagyász zsaruk én öt évet jártam minden nélkül a kocsival (BMW316 +chip). Szóval csak lazán tesó aztán no para.
6/7 D. Brasco válasza:
Tehát át nem iratott kocsival biztosotas nelkül ami a forgalombol ki van vonva közlekedni.....szerintem még igyál is ,meg tarts drogot vagy zarjegy nelkuli cigiz nagy tetelben a kocsiban es ugy közlekedj vele az a biztos!
7/7 anonim válasza:
Remélem mindkettőtöket büntetnek jó vastagon... Nyomorék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!