Nektek hányadik alkalommal sikerült a forgalmi vizsgátok?
Figyelt kérdés
Most fogok elkezdeni vezetni,de már előre félek a vizsgától.Akit megbuktatott a vb,min buktátok el?
Illetve aki Szombathelyen lett meg a vizsgája,milyenek a vizsgabiztosok?
2020. febr. 4. 16:45
12/18 anonim válasza:
Másodikra. Elsőnél nem mondta hogy min buktatott meg, de nem is mertem rákérdezni, mert megelőztem egy biciklist zebrán... :D
13/18 anonim válasza:
Másodszorra lett meg.
Elsőre annyira izgultam, hogy hibát hibára halmoztam, 15 perc után meg is buktatott.
Másodikra úgy mentem oda, hogy már tudom, milyen érzés, a vége dicséret lett.
14/18 anonim válasza:
Budapest, kb 40-43 órát vettem összesen, és elsőre átmentem. Voltak hibáim, de csak hibavonalak. Lényeg, hogy próbáld ne túlstresszelni, mert akkor olyan hibákat fogsz elkövetni, amit az órákon amúgy nem is szoktál.
15/18 anonim válasza:
36 óra után elsőre (0ról kezdve), B
16/18 anonim válasza:
Én ma buktam meg 1. vizsgán, 46 órát vezettem eddig.
Abszolút az én hibám volt a bukás, egyirányú utcának néztem egy utcát miközben balra kellett kanyarodnom, közben nem volt az. Itt sajnos meg is buktam, a vizsgabiztos nagyon kedves és normális volt.
17/18 anonim válasza:
Másodszorra, 82 órát vezettem összesen. Az első vizsgámnál az volt a gond hogy korábban mentem mint kellett volna, tudtam hogy szinte teljesen esélytelen. Kb. 10 perc után vége is lett, mert megálltam a zöldnél. Megtévesztett, azt hittem hogy a másik sáv lámpája vonatkozik rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!