Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy Alfa Romeo 147 2. 0...

Van egy Alfa Romeo 147 2. 0 150 Le 2006-os évjáratú autóm, mivel tudnék egy kis teljesítmény növelést csinalni?

Figyelt kérdés
10-20 Le erőre gondolok,és szeretnék egy kis hangot is neki,hogyan tudnám ezt kivitelezni?gyári légszűrő helyére illeszthető k&n sport légszűrő mennyit dobna rajta?válaszokat koszonom!

#Alfa147 #Teljesítménynövelés alfaromeo
2020. febr. 3. 16:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Örülj neki hogy megy egyáltalán. Nem mellesleg az a 10 20 lóerő szinte észrevehetetlen.
2020. febr. 3. 17:08
 2/16 A kérdező kommentje:

Hogy ertve hogy megy egyeltalan?

Most lettek a dugattyuk meggyuruzve,uj hajtokarcsapagyak,uj szivo es kipufogo szelepek,hengerfeksikolas,szelepfedel es szivocsonk csere

Szelepfeszek maras ,uj vezerles,vizpumpa,8db uj gyertya,vezermutengelyet es fotengelyt teljesen gyari ujat kapott,1 eve vettem sose volt semmi baja csak en megeloztem a bajt,sose volt semmi baja szervizelve van folyamatosan,8000km kent uj olaj vigyazok ra nagyon,nemtudom miert irod ezt:/

2020. febr. 3. 17:27
 3/16 anonim ***** válasza:
57%

Amiket leírtál, azok nem növelik a teljesítményt, hanem időszakos/megelőző karbantartás. Kopó alkatrészekről van szó.

Ne akarj tőbbet kihozni belőle, ezt az autót erre tervezték. A sport légszürő felejtős, ahhoz nagy átalakítás kell, hogy legyen értelme. A hangján esetleg sport kipufogóval tudsz változtatni.

2020. febr. 3. 17:40
 4/16 A kérdező kommentje:
Igen tudom azokat az elozo valaszolonak irtam mert azt irta hogy oruljek hogy megy..koszonom valaszod!
2020. febr. 3. 17:42
 5/16 D. Brasco ***** válasza:
70%

Erre a hulladékra aztán nagyon fontos volt rálocsolni az életedet is,bár van egy olyan gyanum hogy az egesz egy akkora nagy ordas kamu mint ide dubai.....új vezérmű meg főtengely......ugyan már

Ha meg annyira a tuning kell akkor add el azt vegyel egy gta-t a 3.2-es V6-al és akkor azt nem kell gagyidirektszűrőzni meg társai....

2020. febr. 3. 18:04
 6/16 anonim ***** válasza:
57%
szia,en nekem is volt,csak az 1.6 ts,imadom az alfakat,ezt csinald meg keress ra a neten alfa romeo ecu reset,ha meg nem csinaltad,konnyu.erezni fogod mennyivel jobb lessz az auto,
2020. febr. 3. 18:13
 7/16 anonim ***** válasza:
66%
mer 5 neked milyen nemet hulladekod van,remelem kirohadt az alja,mit szolod le mas verdajat,hulye paraszt
2020. febr. 3. 18:15
 8/16 anonim ***** válasza:
Mert az a 2.0 TS motor amúgy is egy betegágy, azért kell örülni, hogy gyári teljesítményen megy egyáltalán.
2020. febr. 3. 18:28
 9/16 D. Brasco ***** válasza:
62%
Volvokám te meg mit szopod fel az egekbe azt ami amugy egy rakás szar.......az hogy neked volt ilyen meg szeretted.....hát nem sokat segit.......tejintve higy a 147-esnek gyakorlatilag mimden baja főleg ezekkel a ts motorokkal,remek ötlet lenne még tuningolni is rajta amikor csoda hogy gyarliag el tud menni pár ezer km-et hibatlanul......
2020. febr. 3. 18:50
 10/16 A kérdező kommentje:
Koszi hogy leszarozod az autom,en se szaroztam a tied,egyeltalan nem kamu hogy ezeket kicsereltek benne mivel ott voltam az autoszerelo muhelybe 1 hetig amig csinaltak pont az miatt nehogy “mas”alkatreszt tegyenek bele,amugy nemtudom miert hazudnek vele...miota megvan 50.000km mentem vele 1.5 ev alatt es csak egyszer csereltek rajta lengokarokat soha semmi baja nem volt,de latszik faj ha masnak jobb van mint neked na pusza ocskosom
2020. febr. 4. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!