Egy szívó,143 lóerős kocsival mit tudok kezdeni, hogy egy kicsit erősebb legyen?
E90 318i
Nem akarok hozzányúlni a motorhoz és nem akarok mélyen a zsebembe nyúlni :))
Elég +10 lóerő is, de ha több az se baj :D
Amit én is tudok az a sport levegőszűrő.
Milyen más apróbb módosításokat végezhetek?
Darkflynak van egy videója ahol egy ecu-t rak a kocsiba. És működik, jobban gyorsul a kocsi.
Akit érdekel: https://www.youtube.com/watch?v=tHu6Xl72Aa4
Egy sportlevegőszűrővel, ECU, sportdobbal kb 17 lovat ki lehet belőlle hozni? (hozzáteszem nem akarom hogy üvöltsön a kocsi)
170 ló már elég kellemes lenne :D
Kiskamasz szintű probléma,szerintem autó nélkül...
Semmihez nem akarsz nyúlni,és lóvéd sincs rá.
Miből tankolsz?
"tuning,verseny",stb...
Nagyratörő kulcsszavak,de ha csak egy direktszűrőre futja akkor engedd el a témát.
Elég lesz a hab testednek a 140 paci.
"Egy sportlevegőszűrővel, ECU, sportdobbal kb 17 lovat ki lehet belőlle hozni? (hozzáteszem nem akarom hogy üvöltsön a kocsi)
170 ló már elég kellemes lenne :D"
Szerinted 143+17= 170? Mikor én csináltam jogsit, még kellett hozzá 8 általános.
8 válaszoló és senki sem a témával foglalkozik. Látom ez az oldal már csak ilyen szarkeverőkkel van tele..
Kedves 8. A 320i, ugyan az a motor 170 lóerő gyárilag. Semmi köze nincs a 17-hez amit irtam [az 160 lenne, de az is megfelelne].
Azt ajánlom mindenkinek aki csak trollkodni jött, hogy kezdjétek el számolni a hajszálatokat. Ha megvan akkor írjátok le ide kinek mennyi van.
Akinek sikerült megszámolnia, az kap tőlem egy csomag óvszert, hogy ne szaporodjatok tovább. [nyugi az is kap aki csak 10-ig tud számolni ;) ]
További szép napot!
Mit tudsz vele kezdeni? feldobod a használtautó.hu-ra és veszel egy erősebb autót.
Árulnak szerintem abból a kacatból olyat is, ami erősebb, ha jól tudom. :D
Eleve azt kellett volna megvenni.
Az ilyen csipcsiriptyúning semmit sem ér.. optimális esetben nyersz vele 2 lóerőt, de lehet veszítesz ötöt. :)
Lehet reszelgetni egy szívómotort is, de ott súlyos százezrekbe kerül minden egyes plusz lóerő.
"Vicces" és "menő" matricák: + 5 lóerő.
Leülteted annyira, hogy ha fekvőrendőrt látsz, akkor vissza kelljen fordulni: + 10 lóerő.
Mélynyomó: + 3 lóerő.
Olyan mélynyomó, ami működik is: + 5 lóterő.
Igényes karbantartás, gyári előírások betartása: - 50 lóerő.
Aranylánc a nyakba és éjjel is napszemüveg: + 1 lóerő.
Gyorsító löttyök tankba lögybölése: + 0 lóerő.
"Peres gumi": + 15 lóerő.
Csipsztuning: + 99 lóerő
Ezek minden amit tudnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!