Fékolaj csere után nincs ABS, mi lehet a baj?
Eddig csak ABS nélküli autókon cseréltem fékolajat, legalább húsz alkalommal.
Most egy ford focus (1.8 benzin 16v 1999, elől-hátul tárcsafék) került sorra. Féktárcsa és fékbetét csere is volt. Hátulról előre haladva cseréltem az olajat, a segédem ellenőrizte az olajszintet a tartályban és után töltött. Mindenhol megjelent az új átlátszó olaj, jól el lehetett különíteni a régi sötétsárga olajtól.
Akárhogy légtelenítünk, a fék kicsit puha fékezéskor és nem kapcsol az ABS. Előtte jól működött. Hibaüzenet nincsen.
Az abs-t is légteleníteni kell, vagy a komputerben ki kell nullázni valamit? Mi lehet a baja?
Előre is köszönöm a segítséget!
Lekell légteleníteni rendesen, gondolom addig nem is lesz jó az abs.
Lehet a tárcsa cserénél lett valami hiba .
Nem ismerem pontosan a típust. Az ABS kocka magasabban van benne mint a fékolaj tartály?
Egyébiránt egészen biztosan levegős maradt a rendszer, de ha az ABS kocka magasabban van mint a tartály akkor az borzasztóan hosszú idő lesz míg le lehet légteleníteni.
Összes ABS csatlakozó össze lett dugva tárcsa - betét csere után?
???? ez komoly, vagy csak egy troll beszólás? Most hallok ilyen funkcióról először.
Mellesleg rendeltem egy vákumos kézi légtelenítő szettet, a gyorsabb munka végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!