Bmw 116i első autónak?
"nem ökör ár az alkatrész"
Próbáld meg a BMWnél. Amikor E46-om volt kértem ajánlatot a Wallisból, hát a szemem egyből felakadt :D
Kérdező:
"Azért a Skoda Fabia-t ne hasonlítsuk már össze egy bmw-vel."
Hát azért attól a 120 lovas 1-estől nagy vezetési élményt nem kell várni :D
"A vezetési élmény, és a minőség nem ugyanaz."
Sajnálom, korábban vezetési élmény volt a téma :D
Korábban sem neked szólt, nem tőled idéztem... :D
De gratulálok, átmentél a BMW tulajok elsőp tesztjén :D
Te birka, nézz már magad elé
“ Kérdező:
"Azért a Skoda Fabia-t ne hasonlítsuk már össze egy bmw-vel."
Hát azért attól a 120 lovas 1-estől nagy vezetési élményt nem kell várni :D“
Lehet hogy a bmwsek hülyék, de akkor rád nincs megfelelő jelző.
Tipikus troll aki csak beszólni tud, építeni nem.
Én most egy személyes véleményt szeretnék írni a témában ami nem csak a kérdezőnek szól hanem mindenki számára aki írt a poszt alá!
Először is leszögezem, hogy észre vettem a dátumot és két év telt el a kérdés és a válaszom között, de ettől függetlenül úgy érzem meg kell osztanom a tapasztalataimat.
Naszóval... 18 éves koromban, szinte pont a szülinapomra megkaptam a jogsit és azóta folyamatosan vezetek. Túl sok tapasztalatom még nem volt ezért a szüleimtől kaptam egy használt peugeot 106- os modellt. Az volt az első autóm, öreg volt és nehézvolt vezetni, de tapasztalat szerzésnek jó volt.
Mindenesetre nem bírta sokáig és utána egy Nissan Micra Cabrio Coupét vezettem sokáig, ami sokkal jobb volt. van egy ismerősöm aki azt mondja mindig, hogy az az autó a legjobb amelyikre az van ráírva, hogy "made in japan".
Ez az autó az édesanyámé de a legtöbb tapasztalatott ezzel szereztem. Aztán én is akartam egy saját autót és elmentem megnézni a Hondákat. Erre megvettem egy BMW 116i-t.
A honda ugyan annyiba került csak több volt rajta a horpadás, rozsdás volt az alja, patkázott felnik, stb, stb, stb. Lényeg a lényeg, hogy megvettem és megérte. Teljesen más a vezetési élmény és számomra a szakmámból adódóan nagyon fontos a biztonság mivel még nekem sincs még sok tapasztalatom a vezetésben. 3 éve van csak jogsim és ezért nagy biztonság érzetet nyüjt számomra. Hogy miért? Mert a kocsi kialakítása eleve olyan, magasabban vannak az üvegek például így ha oldalról neked megy valaki, akkor több területet véd az ajtó. A motortér is nagyom így ha meg te vagy balfasz a motor törik helyetted. Félre ne értsetek nem kell száguldozni isten ments, de ha baj történik sokat jelent.
Szerintem 2 év után sikerült eldöntened, hogy milyen autót szeretnél venni, de ha cserélnél vagy bármi, akkor és a biztonsági szempontokat és a vezetési élményt, de még az autó költségeit is figyelembe véve ajánlani tudom csak a modelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!