H Astra 1.8as benzin motorral mennyire jó vétel első autónak?
Függ attól hogy mennyiért, és utána kell járni hogy azzal a motorkóddal mi a helyzet amilyennel vennéd, bár nem egy Honda megbízhatóságú egyik Opel sem, ezért fontos hogy ennél a márkánál úgy tudom voltak olajfogyások, és a vezérlést is érdemes első körben megnézetni.
Én első autónak 1.8as Civic-et vettem, mert nem akartam egy német, francia, olasz autóval se szórakozni, hogy a maradék kedvem is elmenjen az egésztől.
Igen én is japán autóból ülnék át.
Viszont annyival drágábbak a normális kaliberű Civicek, hogy abból egy teljes szervíz is belefér az Opelnél.
"Igen én is japán autóból ülnék át." "...jó vétel első autónak?"
Na most első autód, vagy nem első autód? Egyébként a kérdés szempontjából nem is lényeges. Nem szokott sok gond lenni, főleg az erősebbik z18xer-rel. De ez nagyban függ az előélettől! Nem fiatalok már ezek az autók és még mindig folyamatosan tömegesen trélerszámra hordják be őket nyugatról. Az 1.8-asok nagyon nagy része importautó. Ezért vétel előtt alaposan nézesd át!
Első saját autó lenne. :)
A mostani egy régi ős swift amit úgy örököltem, hogy ennek nem számit ha töröm zúzom.
De szerencsére 1.5 éve karcmentesen használom.
Igazából nincs vele bajom, csak a kényelem és a zaj, illetve ugye a biztonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!