Első autónak Skoda Fabia 1.9 SDI, vagy PD TDI?
Ha tényleg turbó hibás még az is lehet menni sem tud.
De ahol az egy henger nem megy azt is felejtsd el.
Pd tdi Fábiából nagyon drága. Már nem írom,hogy inkább Swift, ma várakoztam és a Swiftem mögé álltam,és ránéztem, megjegyeztem, hogy milyen pici, felesleges nyomorogni benne, főleg ha viszonylag sokat mész.
Egy Fiesta 1.8 D is jó ötlet lehet, de ilyen volt munkásautókkal ne foglalkozz, azt ütötték , bántották nem foglalkoztak vele, friss olajat is akkor kapott amikor még Magyar Köztársaság volt Magyarország neve.. Nem éri meg.
Ez sajnos nem úgy működik, hogy "elromlott a turbó, de nem baj, csak kicsit gyengébb lesz, de úgysem száguldozok."
Egy turbós motornak a turbó szerves része. Ha tönkremegy, akkor használhatatlan lesz az egész motor, ha így használod, akkor a probléma továbbgyűrűzhet és akár totálkáros is lehet a motor.
Szóval inkább keress egy jó állapotú benzinest vagy sdi-t, mert egy ilyen roncsra százezreket rálocsolhatsz, de sosem lesz igazán jó.
Az sdi annyira gyenge,hogy hiaba könnyu egy fabia,meg abban is egy büntetés hasznalni.....
Bar ez az egesz kerdes inkabb tunik nekem valami friss jogsis 18eves suhanc ámokfutásának és/vagy lázálmának,hogy vesz valamilyen turbohibas vagy 3 hengerező hulladek szar1.9-es dizelt amibol aztan majd rs-t epit......ugyan mar......ebredj fel cimbora ez nem a nídfószpíd....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!