1/11 anonim válasza:
Hobbiautónak hothach, cabrio, spyder, vagy muscle való. Nem egy kivénhedt dízelkotla.
2/11 anonim válasza:
Jó az hobbinak, rámegy minden szabadidőd és pénzed is.
3/11 D. Brasco válasza:
Ettől jobbat szerintem keresve sem találnál hobbi autónak mint egy ilyen ócska ótvar szutyok 1000euros superb 400+ kilometerrel meg a messze földön hires betegágy 2.5tdi-vel aitomata valtoval.........ezer euroert normalis kisautot sem nagyon adnak,nem tudom mit varsz egy ilyen exprémium lefingott 20gazdás lomtól
4/11 anonim válasza:
Skoda hobbiautó? Hát esetleg egy ötvenes évekbeli Octavia. A bontószökevény a linkben semmiképp.
5/11 dirtboy válasza:
ha ez lenne a hobbi autó akkor mi van a hétköznapokra? 120as skoda?
8/11 anonim válasza:
Még ha valami RS Skoda lenne.
De ennek mi értelme?
Vagy te árulod és ez a reklám helye?
9/11 A kérdező kommentje:
Nem én árulom. Egyes puntóval járok. Ez azért már mehet, plusz kényelmes és tiszta fa a belseje. 😍
2019. okt. 17. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!