Skoda 120 milyen választás hobbi autónak?
Az ember a hobbijára nem azért költ, mert az észszerűséggel magyarázható, sőt a hobbijára iszonyú pénzeket elkölt, mások nézete szerint totál fölöslegesen.
Lehet ez a hobbi horgászat, gyufás doboz gyűjtés, vagy egy öreg, korszerűtlen autó fenntartása, ha nálad az kérdés, hogy megéri-e, akkor nem neked való választás, hisz sajnálod rá a pénzt.
Ha ez a kérdés így felmerült, akkor hanyagold.
Egy hobbinak pont az a lényege, hogy beleölsz egy csomó pénzt és időt, úgy hogy valószínűleg nem éri meg, de ez neked örömet okoz.
Skoda...egy èletèrzès volt.
Èn S100-assal csapattam sokáig,a maga nemèben páratlan fless😂
13-at megitta lábujjhegyen,cserébe nem ment,fűtèse botrány, autópályán füldugó kellett,valamint 1 liter olajat bekajált 1000 km-en.
De akkoris imádtam.
Èsszerűsègről szerintem ne beszèljünk...😂😂
Még nem unod ezeket a skodás kérdéseket?
Egyébként hobbi autónál nincs jó és rossz választás. Ha neked egy szerelgetős hobbi autó kell, ami gyenge, silány minőségű, rossz menettulajdonságú és pocsék belterű, de ebbe vagy beleszerelmesedve, akkor vedd meg nyugodtan.
"a szereléshez szükséges alapokat megmutassa" ?????
Úgy képzeled, hogy elgurulsz egy öreg szakihoz: Mester van egy szabad délutánom, mutassa már meg hogy megy a a hüvelycsere? :(
Mert ez így nem megy.
Ha ez (lenne) a hobbid, akkor vegyél egy javítási kézikönyvet, szerezz be szerszámokat, vagy nézz videókat a javításról stb.
Bár a kérdésed utolsó mondata alapján, ez az egész, csak egy szalmaláng.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!