Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Véletlenül behúzott kézifékkel...

Véletlenül behúzott kézifékkel,40-el, kb pár utcát, ilyenkor mi szenved kárt?

Figyelt kérdés

Köszi a választ előre is

"Tanulókocsim" van. Nem mai,de megy.

Mit terheltem meg vele? Elsőkerékmeghajtású vagy összkerék,nem tudom,de amikor fordultam ki jó nagyot nyikorgott,akkor láttam a műszerfalon h be van húzva.

Nagyon féltem mert még nem akarom lecserélni de ideges típus vagyok. :(

Ilyenkor mi történik az autóval?

22/lány

2020. febr. 1. 20:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%

Kissé megmelegedhetet a hátsó betét,de ha nem füstölt akkor nem égetted meg.

Tehát semmi baja nem lett.

2020. febr. 1. 20:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lett.
2020. febr. 1. 20:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem lett baja, de ha 40-nel tudtál menni kézifék mellett, akkor én biztos megnézetném, hogy nincsenek-e szétkopva a betétek.
2020. febr. 1. 20:10
 4/13 A kérdező kommentje:

lazán fog a kézifék,ezt a szerelő mondta

fogja,de "lazán",pl budán nem gurulok hátra a meredek lejtőkön

de állítólag meg kéne csináltatni,mert lazán fog,ennek ellenére mégis "fog" a tapasztalataim szerint

2020. febr. 1. 20:17
 5/13 anonim ***** válasza:
11%
1 kattanás eseten már kemenyen kell fogni , különben kinyult a huzal stb .
2020. febr. 1. 20:40
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

1 kattanás hogyne...

Te bevagy rúgva kisgyerek? Túl sok konyakmeggyet adott apuci?

Miért kell ilyen orbitális marhaságokkal elkápráztatni bárkit?

Figyelemhiányos vagy?

4.kattanásnál már illik megfognia az autót,kisebb lejtőn is.

2020. febr. 1. 20:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Az a fél tuti nem jó, ha több utcányit tudtál vele menni úgy, hogy be volt húzva....az én kocsim egy centit nem mozdul behúzott kézifékkel, sőt a 17 éves kocsim se tette, amit tavaly adtam el
2020. febr. 1. 21:01
 8/13 anonim ***** válasza:

Én egyszer befagyott kézifékkel mentem kb. 80 km-t autópályán, azt cserélni kellett. (Hátsókerekes autó volt, azért tudtam elindulni vele)

Néhány száz métertől semmi baja nem lesz. (De eleve nem lehet túl jó állapotban, ha ilyen simán el tudtál indulni)

2020. febr. 1. 22:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt elindulsz tudatosan nézz rá a műszelfalra, és akkor látni fogod egyből. Ez az eset majd emlékeztet rá, és más problémát is megelőzhet.

Amire még érdemes odafigyelni, a lefagyott ablaktörlő télen. Könnyen odafagy az ablakhoz, aztán amikor elindítod csak erőlködne...

2020. febr. 1. 22:14
 10/13 A kérdező kommentje:

De akkor mitől van az,hogy azt írjátok hogy szerintetek a kézifék az általam leírtak alapján egyáltalán nem fog,szóval mitől van az,hogy budán a lejtőn,meg akárhol,ahol konkrétan felmászok,olyan lejtős,lásd istenhegyi út,németvölgy,stb,szóval hogy ott meg nem gurult vissza,télen,sárban,esőben.

És máshol sem.

2.: a mai behuzott kézifékes 'játék" után a féken mintha azt érezném hogy picit "'nehezebben " fékez.

És ez mitől lehet?

Tanulókocsi,tanulni tökéletes,még nagy is ahhoz képest,nem régi,csak sokat volt járatva(450.e km,taxi),rokontól esett rám,h azopn tanuljak vezetni meg,friss a jogsi,2 hónapos.

2020. febr. 1. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!