Véletlenül behúzott kézifékkel,40-el, kb pár utcát, ilyenkor mi szenved kárt?
Köszi a választ előre is
"Tanulókocsim" van. Nem mai,de megy.
Mit terheltem meg vele? Elsőkerékmeghajtású vagy összkerék,nem tudom,de amikor fordultam ki jó nagyot nyikorgott,akkor láttam a műszerfalon h be van húzva.
Nagyon féltem mert még nem akarom lecserélni de ideges típus vagyok. :(
Ilyenkor mi történik az autóval?
22/lány
Kissé megmelegedhetet a hátsó betét,de ha nem füstölt akkor nem égetted meg.
Tehát semmi baja nem lett.
lazán fog a kézifék,ezt a szerelő mondta
fogja,de "lazán",pl budán nem gurulok hátra a meredek lejtőkön
de állítólag meg kéne csináltatni,mert lazán fog,ennek ellenére mégis "fog" a tapasztalataim szerint
1 kattanás hogyne...
Te bevagy rúgva kisgyerek? Túl sok konyakmeggyet adott apuci?
Miért kell ilyen orbitális marhaságokkal elkápráztatni bárkit?
Figyelemhiányos vagy?
4.kattanásnál már illik megfognia az autót,kisebb lejtőn is.
Én egyszer befagyott kézifékkel mentem kb. 80 km-t autópályán, azt cserélni kellett. (Hátsókerekes autó volt, azért tudtam elindulni vele)
Néhány száz métertől semmi baja nem lesz. (De eleve nem lehet túl jó állapotban, ha ilyen simán el tudtál indulni)
Mielőtt elindulsz tudatosan nézz rá a műszelfalra, és akkor látni fogod egyből. Ez az eset majd emlékeztet rá, és más problémát is megelőzhet.
Amire még érdemes odafigyelni, a lefagyott ablaktörlő télen. Könnyen odafagy az ablakhoz, aztán amikor elindítod csak erőlködne...
De akkor mitől van az,hogy azt írjátok hogy szerintetek a kézifék az általam leírtak alapján egyáltalán nem fog,szóval mitől van az,hogy budán a lejtőn,meg akárhol,ahol konkrétan felmászok,olyan lejtős,lásd istenhegyi út,németvölgy,stb,szóval hogy ott meg nem gurult vissza,télen,sárban,esőben.
És máshol sem.
2.: a mai behuzott kézifékes 'játék" után a féken mintha azt érezném hogy picit "'nehezebben " fékez.
És ez mitől lehet?
Tanulókocsi,tanulni tökéletes,még nagy is ahhoz képest,nem régi,csak sokat volt járatva(450.e km,taxi),rokontól esett rám,h azopn tanuljak vezetni meg,friss a jogsi,2 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!