Egyből A2 jogosítvány?
Én rögtön megcsináltam az A jogsit, mikor betöltöttem a 24-et. Előtte mondjuk közel 3 évnyi 50ccm tapasztalatom volt.
Az első rutin órán megengedte az oktató, hogy nyugodtan keringjek a pálya melletti részeken amig meg nem szokom a nagymotort (SV650).
Szóval szerintem ha megbeszéled az oktatóval, hogy az első órán csak egy 125ccm-el szeretnél menni és csak utána akarsz a nagyobbra ülni valószinűleg megengedi.
Én is A josit raktam egyből, illetve volt 2 lány is a csapatba akik szintén egyből A ra mentek.
Hogy sikerül e kisebb motorral gyakorolni oktató függő.
Ahol én voltam ott volt A1 re 125ös keeway, A2 re gs500 és A ra 650es bandit.
igazaból még a bandittól sem kell félni mert az sem egy erőművész.
Nálunk úgy volt hogy rutinnál fokozatosan emelte a csajoknak a szintet.
végül mind kettejüknek a bandittal meg kellet csinálni a feladatokat hiszen hiába tanulsz A1 es motorn ha te A2 re mentél akkor vizsgázni nem vizsgázhatsz csak A2 vel.
ha viszont nem az oktatód A2 es motorjával gyakoroltad be a rutin feladatokat akkor csak magadnak csinálsz komoly hátrányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!