Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eladjam, vagy megtartsam az...

Eladjam, vagy megtartsam az autóm?

Figyelt kérdés

Van egy 25 éves autóm, ami hibátlanul funkcionál, csak kiakar rohadni alólam.

Leakartam cserélni, de sajnos lett egy nagyobb kiadásom ami miatt csak 600 ezer forintom maradt.

Az autóm értéke még szétrohadva is 500 ezer forint körül lehet, a hahut nézve ennyiért hirdetik a szintén rohadó félben lévő, külsőre csúnyább darabokat.

Igazság szerint szeretem ezt a kocsit, kényelmes, nekem autózás terén kevés igényem van, klíma,elektromos ablak, meg szervókormány legyen, és legyen annyi nyomatéka hogy 10 másodpercen belül érje el a százat, a többi nem érdekel.(ez is csak azért hogy haladni tudjak volt lassabb autóm és gyűlöltem benne,hogy a teherautók is letoltak)

Nézegettem miket tudnék venni, kevesebb lóerővel lenne jobb, de nem sokkal fiatalabb autó.

A lóerő is igazából olyan,hogy együtt tudok élni egy lomhább kocsival is, nem versenyző vagyok, csak szeretek haladni.

A rohadás és az elemek fényezésére 400-500 ezer forintot mondtak, ami által hibátlan lenne a 25 éves autóm.De ez mégis csak az ára.Magyarul az árát rá kéne költenem, és akkor is egy 25 éves kocsi marad.

Viszont 1 millió alatt maradva, egy ismeretlen autót kapnék, ami maximum 7-8 évvel fiatalabb.

Az autóm típusát direkt nem írom meg a fotelnepperek miatt.

Szerintetek mi a jobb döntés?

2020. jan. 31. 04:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

5.vagyok.

Magyarázd már el kérlekszépen,hogy miért lett hirtelen ennyirenagyon esedékes a járműcsere?

Sok műszakival,ráadásul pont egy nagyobb kiadást követően?

Te sem gondolod komolyan hogy néhány felületi rozsdásodásról van szó ugye?

Mesélj...

2020. jan. 31. 14:26
 12/14 anonim ***** válasza:
47%
7#-es, nem kapsz 1 milla alatt jó golf IV gti-t de még 1 milláert se. Még 2-est se nagyon ami tényleg jó.
2020. jan. 31. 14:46
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem, előtte is rohadt, csak mivel ez a legnagyobb tétel úgy voltam vele,hogy majd a végén, hisz nem befolyásolja a működését.A télen viszont megindult a rozsda és látványos is így már kifejezetten zavar (fck loic).Ha baleset ér vele, nem azért fogok meghalni mert rohad hanem mert 25 éves, ha rohadásmentes ha szétrohadt.

A futómű meg nem fog kiszakadni mert szétkorhadt, a karosszéria van oda.

És leakartam cserélni egy jobbra, újabbra de mivel fele annyi pénzem sincs mint amiből vásárolni akartam így vagy ráköltöm az árát és műszakilag,esztétikailag ez lesz hibátlan vagy veszek egy pár évvel fiatalabbat aminek nem látom értelmét, de egyszerűbb lenne mint ezzel szarakodni.Erről szól a kérdés.

2020. jan. 31. 17:44
 14/14 anonim ***** válasza:
47%
#12: Hogyne kapnál, 1 millió pont a kínálat közepe, GTD-ért kérnek inkább többet
2020. jan. 31. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!