Megtartsam vagy eladjam?
300.000 km korul jarunk mar.a biztositek nem lehet mert a motort forgatja de nem indul be.vagy lehet?
Amikor megvettem majdnem minden nap 120km-t mentem vele es mostanaban mar jonnek ki a hibak folyamatosan
Igazából akármit csinálsz, csak olcsón fogod tudni eladni.
6 éves és 300e-t futott - ezt bárki meghallja már menekülni is fog. De igazából 300e km után egy lengéscsillapító csere vagy kipufogó javítás (csere) már nem is hiba, hanem várható esemény.
"a heten viszik el szervizbe" - kik és miért és hogyan? Ha márkaszervízbe viszed és mondjuk ott felújítják neked a blokkot, akkor elég komoly összeget fogsz otthagyni, gondolom ezt sejted.
Lehet esetleg bontott motorral próbálkozni, de az zsákbamacska megint.
Én a helyedben azzal próbálkoznék, hogyha a blokknak nincs nagy baja, akkor valami olcsó megoldással rávenni a működésre és úgy meghirdetni a kocsit, hogy járóképes, lábon lehet vinni, csak a blokkja el van használódva. Aztán keresni valakit, aki az ép karosszéria miatt megveszi és majd blokkot cserél benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!