Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Voltatok már átverve autószere...

Voltatok már átverve autószerelő által?

Figyelt kérdés
Mivel vert át?
2020. jan. 29. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Autószerelő vagyok. Azt mondtam magamnak: Nem ittam sokat, pedig jól be voltam nyomva! :D
2020. jan. 29. 22:02
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Katalizátorom csörömpölt, elvittem, hogy cserélje ki, aztán fizettem 50 ezret ( régi Swift) majd amikor szerelőt váltottam - mert nem mindig vette fel a telefont - mondta az új szerelőm, hogy "de jó a katalizátorom" mondtam, köszi,50 ezer volt, erre csak nézett, hogy egy toldaton mi kerül 50-be? Én meg meglepődtem.
2020. jan. 29. 23:29
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
#2 vagyok, és sajna azóta télen okádja a fehér füstöt a kocsi hidegen.. elég ciki. ( nem, nem hengerfejes a dugattyú szoknya sem törött)..
2020. jan. 29. 23:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan nem, de a barátnőm eléggé.

600 ezerrel húzták le, végülis megcsinálták, amit kell, de hozzánemértés miatt kértek el ennyit.

Végén kiderült, csak a szelepfedelet kellett volna kicserélni.

2020. jan. 30. 00:33
 5/6 subrette ***** válasza:
100%
Egyszer izzítógyertyát cseréltek, mert minden indításkor észveszejtően izzítózott az autó, minta -40 fok lenne. Nem javult meg tőle, az izzítógyertyának semmi baja nem volt. A hőmérő érintkezője volt rossz, amit párszáz forintért kicseréltek utána.
2020. jan. 30. 08:02
 6/6 anonim ***** válasza:
82%

Nem átverésnek mondanám, inkább figyelmetlenségnek.

Volt egy balesetem, amikor összerakták az autót, az egyik lámpamosó megrepedt kicsit. Megbeszéltük telefonon, hogy nem kockáztatok, nem azon a plusz 20.000 Ft-on múlik, cserélje ki. Meg is rendelte, de rosszat hoztak, és valahogy elmaradt a beszerelés. Próbánál minden működött szépen, pár hét múlva engedte el az ablakmosó folyadék nagy részét.

2020. jan. 30. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!