Abarth130TC kérdése:
A Véleményetek érdekelne Szerintetek melyik győzne gyorsulásba egy Fiat Uno 1.5 autószerelő tuningolása által! (145 Le) Vagy egy Audi A3 1.9 TDI? ami alapból 110 le de chiplve van (145 le)
Figyelt kérdés
Melyik lenne jobb Benzin vagy a dízel? Normális válaszokat nem olyat hogy úristen olasz.....#fiat #és Audi
2017. jún. 7. 19:11
1/3 anonim válasza:
Szerintem a fiat uno. A kaszni kisebb jobban tudja húzni az autót. Benzinre szavazok. Nekem volt diesel autóm, de maradok a benzinnél.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem köszi nekem is ez a véleményem bivaly erős az Unom... nagyon nagyon jol gyorsul...
2017. jún. 8. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!