Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez a swift megéri?

Ez a swift megéri?

Figyelt kérdés

Sziasztok,a héten tervezem megvàsárolmi ezt a swiftet ,és mielött ennyi pènzt kiadna az ember , érdekelne mit gondoltok így hirdetés alapján,elöre is köszi.:)

[link]

2020. jan. 28. 13:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hú így közelről nézve tényleg horpadást látok a motorházon...
2020. jan. 28. 20:17
 12/16 anonim ***** válasza:
29%
Ez a hírdető valszeg törve vásárol autókat és fel fel újítgatja, es eladja. Nemtudom, nekem nem tűnik túl egységesnek már képről sem. Anno kb egy éve mikor első kocsit néztem, én is néztem ennek a hirdetőnek a suzukijait, de szerintem valami sántít velük.
2020. jan. 28. 23:08
 13/16 anonim ***** válasza:
29%
Az első làmpabúra nem gyári, nem is illeszkedik teljesen jól. Én ugyanilyen Suzukit 380ért adtam el, csak abban volt klíma. Ami kényes pont: első és hátsó nyúlvány, küszöb, hátsó felfüggesztés rögzítési pontja, padlólemmez.
2020. jan. 29. 06:05
 14/16 A kérdező kommentje:
Akkor ez a swift szépen ott marad én pedig nèzelődök tovább,köszönöm mindenkinek :D
2020. jan. 29. 06:45
 15/16 anonim ***** válasza:
45%
Less rá a Fiestákra.
2020. jan. 29. 10:35
 16/16 anonim ***** válasza:
49%
olcsóbban is találsz használható, "megkimélt" öreg swiftet
2020. jan. 29. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!