Lehet papírral vezetni?
A jogosítványom egy első kezdő jogsi, az lenne a kérdés, hogy azzal a papírral amit okmányirodába kaptam, lehet-e vezetnem vagy meg kell várjam a kártya megérkezését? Ha van köztetek rendőr kérem válaszoljon, én úgy hallottam hogy januártól változtak a szabályok.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Még nem rendelkezel jogosítvánnyal, mert a készítése folyamatban van. Erről kaptál papírt.
Egyébként sem rendelkezel vele, mert még nem vetted át. A gépjármű vezetésének az a feltétele, hogy rendelkezzél vezetői engedéllyel, és azt magadnál is kell tartani a vezetés során.
Ne keverd össze a vezetői engedély hosszabbításával. Ott vezethetsz a papírral, de csak a lejárt vezetői engedéllyel eggyütt.
lehetni lehet, csak nem szabad
az első rendőrig tudsz vele elmenni :D
1001.alkalommal sem lehet és te sem vagy kivétel ez alól.
Bár nem jogosítvánnyal megy az autó.
És elvileg bizonyítottad hogy ismered a gepjarmuvezetes alapjait. Saját felelősségedre azt teszel amit akarsz, de mindennek következménye van.
Én má bannolnám ezeket a kédezőket. Papírral majd cserekor sem lehet vezetni, csak az igazolással és a régivel együtt. Most meg még nincs semmid.
Ha gy kérdés sem lenne itt, akkor sem kellene kérdezned, mert a sikeres vizsga végén elmondják, a kérdezett iraton is ott van.
4-es és 5-ös
Nem arra voltam kiváncsi, hogy mennyire tudjátok beoltani a másikat, de úgy látszik többre nem vagytok képesek...
Kérdező! Mi meg nem arra vagyunk, hogy kétnaponnta ugyanarra a felesleges kérdésre feleljünk.
A szabályok közt is szerepel, hogy előbb keresni kell.
És újra leírom: a vizsga végén elmondják ezt.
Miután végigülted a tanfolyamot és eredményesen levizsgáztál, tudnod kellene a választ. Mivel nem megy, vedd magadnak a fáradságot és olvasd el újra, hogy mik is a közlekedésben való részvétel feltételei?
Egyszer csak meg fogod érteni......... talán..... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!