Diesel vagy benzines?
Figyelt kérdés
Sziasztok olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy dieselest vagy benzines éri meg munkába jarasra venni? Oda vissza 80kmtert teszek meg szóval egy út 40km és ebből a 40 kmbol 25 pálya 10 külterület és 5 lakott terület! A válaszokat előre is köszönöm2020. jan. 24. 11:39
11/17 anonim válasza:
Utolsó csak nem mindenki 2 perc alatt akar 100-ra érni :)
12/17 anonim válasza:
Mi előnyöd van abból hogy nem 12sec alatt vagy 100on hanem 6 secen??? spórolsz 6 másodpercet... aztabüdösk**a életbe :D adom is el az autómat azonnal és veszek egy gyorsabbat.
nem baj, hogy abban van +15 alkatrész ami ebben nincs és ebben nem romlik el semmi.
13/17 anonim válasza:
#7: Baromság. A régi transitokat, t4-eseket többször betoltuk, (rossz akku, generátor vagy önindító miatt) simán indultak tolásra.
De egyébként is ez huszadrangú szempont, mert ha nem indul, akkor normál esetben úgyis meg kell javítani.
14/17 anonim válasza:
ezek a régi dízelek mennek akksi nélkül is :)
15/17 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák. Én inkább vettem egy turbó benzinest ami 7mp alatt van 100on, mint tötymörögjek egy 4literes fogyasztású diesel - el, ami úgy kerreg mint egy traktor. Hajrá turbó, hajrá kettőstömegű lendkerék. Csapjunk a lovak közé.
17/17 anonim válasza:
Nekem mindig túltöltötte az aksit a diesel :-)
Én már jó ideje csak benzinessel járok de ha egy hosszú távra megbízható "mindenes" járgányt akarnék akkor diesel-t vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!