Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Benzines automba picit tobb...

Benzines automba picit tobb diesel kerult, kijarhatom azert?

Figyelt kérdés

70liter benzin 10liter dieselhez kepest inkabb 2/3 1/3 az arany mint utobb kiderult.

Kipufogo diesel szagu,illetve nagy gaznal picit fustol.hideginditas se a kedvence,de utana megy szepen.

Maradhat benne,es majd ha elfogyott friss tank benzin+injektor tisztito?

Merci C180,M111-es motor.

2019. aug. 12. 14:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
Picit több? Miért mennyinek kellet volna belekerülnie? Szerintem semennyinek.
2019. aug. 12. 14:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Pár liter még elmegy, folyamatos rátankolásokkal, de neked van benn vagy 20-25 liter. Ha nem akarod megszopatni magad, akkor leengeded, aztán hogy ne vesszen kárba, ebből a keverékből minden tankra ráöntessz pár litert.
2019. aug. 12. 14:51
 3/11 A kérdező kommentje:

Nyilvan semennyi,ez a taknyolt cucc ismerosom apjatol van,aki megtankolta a teherautojukat benzinnel.

#2 szerencsere voltam annyira elovigyazatos hogy csak 20litert tettem bele.70literes a tankom.jobb lenne azonnal ratankolni,vagy meg fogyasszak belole uzemmeleg motornal?

2019. aug. 12. 14:56
 4/11 A kérdező kommentje:

Egyebkent mar egy 150-et mentem vele,melegen megy szepen.

Csak a hideginditas problemasabb,meg a tomeny dieselszag mar nekem sem esik jol

2019. aug. 12. 14:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

150-et elmentél azért vele mielőtt elkezdtél aggódni...

amúgy tankolj még rá benzint

2019. aug. 12. 15:11
 6/11 A kérdező kommentje:

Addig hideginditas nem volt.

Elotte mar pedig mar mentem telitankot olyan keverekkel amiben tenyleg keves volt a gazolaj(ugyanonnan,mar sokadszorra tankolnak felre),meg lakkbenzintol es palinkatol se volt soha baja.regi merci megiscsak..

De ettol fuggetlenul ezen mar erezni,hogy sok benne neki az olaj.kb negyeden vagyok,telerakom meg megprobalok egy injektortisztitot.

2019. aug. 12. 15:20
 7/11 anonim ***** válasza:
77%

szerintem ez kamu kérdés

trollkodik a gyerek

nincs neki mercije

meg amugy ki aza hülye aki gázolajat meg benzint is tankol az autójába?

Milyen célból?

Megnézni tönkre megy vagy nem?

Troll a ygerek

2019. aug. 12. 15:29
 8/11 A kérdező kommentje:

Gondolom ezt ugy veled tudni,hogy kozben a legujabb S63-ban ulsz.

Ajanlom a mobile.de-t,hogy tisztaban legyel az arakkal.kis eldugott nemet falvakban annyiert vannak relative jo hasonlo mercik,amiert itthon swift sincs.az enyem is onnan szarmazik.

2019. aug. 12. 15:50
 9/11 anonim ***** válasza:
52%
Trollkodsz, a benzines be sem indul gázolajjal, mivel azt nem lehet elporlasztani, de ha közvetlen befecskendezéses, akkor sem megy mert nem gyullad meg...
2019. aug. 14. 21:25
 10/11 A kérdező kommentje:

ha utánanéznél láthatnád,hogy egy halál egyszerű szívócső befecskendezéses motor,amiben még csak ecu és légtömegmérő sincs.

a kérdés pedig még mindig nem trollkodás,régi merci motor bekerve elmegy sok mindennel,max nem örül neki.

még egy gyors status riport:kijártam,rátankoltam,minden a régi egy óvatos kikormolás után :)

2019. aug. 20. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!