Benzines automba picit tobb diesel kerult, kijarhatom azert?
70liter benzin 10liter dieselhez kepest inkabb 2/3 1/3 az arany mint utobb kiderult.
Kipufogo diesel szagu,illetve nagy gaznal picit fustol.hideginditas se a kedvence,de utana megy szepen.
Maradhat benne,es majd ha elfogyott friss tank benzin+injektor tisztito?
Merci C180,M111-es motor.
Nyilvan semennyi,ez a taknyolt cucc ismerosom apjatol van,aki megtankolta a teherautojukat benzinnel.
#2 szerencsere voltam annyira elovigyazatos hogy csak 20litert tettem bele.70literes a tankom.jobb lenne azonnal ratankolni,vagy meg fogyasszak belole uzemmeleg motornal?
Egyebkent mar egy 150-et mentem vele,melegen megy szepen.
Csak a hideginditas problemasabb,meg a tomeny dieselszag mar nekem sem esik jol
150-et elmentél azért vele mielőtt elkezdtél aggódni...
amúgy tankolj még rá benzint
Addig hideginditas nem volt.
Elotte mar pedig mar mentem telitankot olyan keverekkel amiben tenyleg keves volt a gazolaj(ugyanonnan,mar sokadszorra tankolnak felre),meg lakkbenzintol es palinkatol se volt soha baja.regi merci megiscsak..
De ettol fuggetlenul ezen mar erezni,hogy sok benne neki az olaj.kb negyeden vagyok,telerakom meg megprobalok egy injektortisztitot.
szerintem ez kamu kérdés
trollkodik a gyerek
nincs neki mercije
meg amugy ki aza hülye aki gázolajat meg benzint is tankol az autójába?
Milyen célból?
Megnézni tönkre megy vagy nem?
Troll a ygerek
Gondolom ezt ugy veled tudni,hogy kozben a legujabb S63-ban ulsz.
Ajanlom a mobile.de-t,hogy tisztaban legyel az arakkal.kis eldugott nemet falvakban annyiert vannak relative jo hasonlo mercik,amiert itthon swift sincs.az enyem is onnan szarmazik.
ha utánanéznél láthatnád,hogy egy halál egyszerű szívócső befecskendezéses motor,amiben még csak ecu és légtömegmérő sincs.
a kérdés pedig még mindig nem trollkodás,régi merci motor bekerve elmegy sok mindennel,max nem örül neki.
még egy gyors status riport:kijártam,rátankoltam,minden a régi egy óvatos kikormolás után :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!