Diesel vagy benzines?
Figyelt kérdés
Sziasztok olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy dieselest vagy benzines éri meg munkába jarasra venni? Oda vissza 80kmtert teszek meg szóval egy út 40km és ebből a 40 kmbol 25 pálya 10 külterület és 5 lakott terület! A válaszokat előre is köszönöm2020. jan. 24. 11:39
1/17 anonim válasza:
Nem írtad, milyen kategóriában gondolkozol, mi a keret. 10 millió Ft, vagy 300 ezer Ft. Én egy alcsony fogyasztású, egyszerű benzinest javaslok. Az üzemanyag kicsit több lesz, mint dízellel, viszont a karbantartás valószínűleg kevesebb.
3/17 anonim válasza:
Ez olyan pont határeset. Ha van penzed fenntartani akkor inkabb diesel.
4/17 anonim válasza:
A diesel ugyan úgy lehet drága, vagy olcsó mint egy benzines. Konstrukció függő.
5/17 anonim válasza:
#1-esnek
Dieselben is van egyszerű. Egy sima szívó, kamrás. Nincs magasnyomású, kettős tömegű, se turbó.
Ezt miért kéne jobban karbantartani mint egy benzinest?
Olaj, szűrők, kopók cseréje. Mindegyiknél ugyan addig tart.
Ha egy egyszerű 3-as Golfot nézünk.. Dieselben mi romlik el? Az izzítógyertya?
6/17 anonim válasza:
Egy jó diesellel itt már sokat lehet spórolni. Én vettem egy öreg dieselt nap 70 km-re, szerencsém volt vele, mert rákölteni nem kellett, viszont 2 év alatt megspóroltam vele az árát az mx-hez képest, a 3. Év után meg elajándékoztam.
7/17 anonim válasza:
Benzines...
Ha dieselben lemerül az akksi azt sosem tolod be, a benzinest viszont igen!
8/17 anonim válasza:
7-es, nyilván ez alapján kell autót választani.
Amúgy én is benzineset vennék.
9/17 anonim válasza:
Hajrá trabi! Ha kap benzint meg van szikra akkor el is indul! :DDD
10/17 anonim válasza:
Nekem egy öreg előkamrás szívó dízel mercim van, vicc kategória a fenntartása, fillérekbe kerül egy modern autóhoz képest :D
és az 5,5 literes fogyasztással lehet már spórolni hosszabb távon rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!