Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok napi 60 kilométe...

Mit gondoltok napi 60 kilométer ingázásra erről az ékszerdobozról?

Figyelt kérdés
[link]
2020. jan. 24. 08:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%

#9es vagyok.

A hirdetésben manuálisat ír, a képeken látszik, hogy ez multi vagy tiptronic váltó. Én komolyan nem fikázásnak írom, de csak a váltóra rá fogod locsolni a vételárat az első egy évben. Messziről kerüld el a 2.5 v6 tdi-t és a multi/tiptronic váltót is! A kettő együtt végképp egy időzített bomba.

2020. jan. 24. 10:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ékszerdoboz = lefingott fostalicska?

Ha (ehhez a betegágyhoz képest) gond mentes autót akarsz, fél milláért Twingot, Swiftet, Fiestát, Corsát, Yarist keress.

2020. jan. 24. 10:19
 13/16 A kérdező kommentje:
Nekem nagy wlés kényelmes kocsi kell.
2020. jan. 24. 10:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

#6 +1, szerintem se unja...

Kérdező: úgy esetleg ékszerdoboz, ha beleteszel egyet, de mindegy is ha az ékszerdobozodat beleteszed mikor a szerelőhöz viszed, egyúttal fizetsz is.

2020. jan. 24. 10:50
 15/16 D. Brasco ***** válasza:
89%
Mar hianyoztak ezek az ékszerdoboz/gyönyörűség//szépség kérdéseid ezekkel a lefingott lomokkal.......
2020. jan. 24. 11:14
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagy és kényelmes kocsi kell, akkor a fél millád után írj egy nullát, és 3-4 éveset kaphatsz.

A sok szar, amiket ide linkelgetsz, mindegyik el fogja kérni az első évben / első 10000 kilométeren a vételárat javításra. Nem azért adják el ezeket a romokat, mert ciki, vagy megunták, hanem felmérték hogy milyen kiadás várható a nagyon közeli jövőben, belátták hogy gazdaságtalan a további fenntartása, mehet fel a hahura, mert biztos lesz egy madár, aki alig várha hogy rámelegítsék...

Magadra ismersz a videóban?

https://www.youtube.com/watch?v=wNjz-31zuP8

2020. jan. 24. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!