Mit gondoltok napi 60 kilométer ingázásra erről az ékszerdobozról?
#9es vagyok.
A hirdetésben manuálisat ír, a képeken látszik, hogy ez multi vagy tiptronic váltó. Én komolyan nem fikázásnak írom, de csak a váltóra rá fogod locsolni a vételárat az első egy évben. Messziről kerüld el a 2.5 v6 tdi-t és a multi/tiptronic váltót is! A kettő együtt végképp egy időzített bomba.
Ékszerdoboz = lefingott fostalicska?
Ha (ehhez a betegágyhoz képest) gond mentes autót akarsz, fél milláért Twingot, Swiftet, Fiestát, Corsát, Yarist keress.
#6 +1, szerintem se unja...
Kérdező: úgy esetleg ékszerdoboz, ha beleteszel egyet, de mindegy is ha az ékszerdobozodat beleteszed mikor a szerelőhöz viszed, egyúttal fizetsz is.
Ha nagy és kényelmes kocsi kell, akkor a fél millád után írj egy nullát, és 3-4 éveset kaphatsz.
A sok szar, amiket ide linkelgetsz, mindegyik el fogja kérni az első évben / első 10000 kilométeren a vételárat javításra. Nem azért adják el ezeket a romokat, mert ciki, vagy megunták, hanem felmérték hogy milyen kiadás várható a nagyon közeli jövőben, belátták hogy gazdaságtalan a további fenntartása, mehet fel a hahura, mert biztos lesz egy madár, aki alig várha hogy rámelegítsék...
Magadra ismersz a videóban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!