Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem megy az órban a Km/h mi...

Nem megy az órban a Km/h mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés

Egyszercsak 0-át mutatott és annyi.... Vele eggyüt a napi számláló, és a összes megtett kilométer sem megy, minden más (hőfok, fordulatszám, tank ) jól müködik mint eddig

1997 Opel Astra F 1.4

2019. dec. 27. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Gondolom itt is már elektronikusan kapja a jelet.

Azt a kábelt kellene lecsekkolni.

Sajna nem ismerem a típust, hogy hol kell keresni de majd lehetőleg jön hozzáértő aki megmondja hol van.

Spirálosnál a váltóból kapja a fordulatot...

2019. dec. 27. 15:56
 2/4 Nyakasparasztgazda ***** válasza:

Spirál

[link]

2019. dec. 27. 16:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez a típus még nem elektronikus, megnéztem a váltónál a bowdent van rajta egy pici repedés ami még barna is egy kicsit , gondolom rozsda ..... Köszi a választ szerintem itt lehet a probléma, egyébként megpróbáltam kicsavarni, de meg sem indult nem sima kicsavarós ? Hogy jön le?
2019. dec. 27. 16:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nem jelez hibát (motorhiba-lámpa), akkor valószínűleg az óracsoportnál vagy annak csatlakozásánál lesz a gond. Megpróbálhatod kivenni az óracsoportot és megigazgatni a csatlakozókat, lehet, már az is segít.

Ha szerelőhöz viszed, arra figyelj, hogy odafelé ne ejts útba VÉDA-kaput! :)

2019. dec. 27. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!