Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Te megengednéd, hogy kipróbálh...

Te megengednéd, hogy kipróbálhassam az autód?

Figyelt kérdés

Szomszédom hazajött, hozott magával egy jobb kormányos autót, meg vagyok veszve a jobbkormányos autókért és annyira bizsereg bennem , hogy akár egy üres parkolóba vezessem.

De eddig soha senkitől nem kértem még egy cukrot sem,most mégis annyira bennem van.

Nem egy Toyota Supra hanem egy Peougeot 206. Szóval nem az a csapatós autó.

2020. jan. 23. 09:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%
Senkinek nem engedem, hogy vezesse az autóm.
2020. jan. 23. 14:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Persze, mi oda szoktuk adni egymásnak az autókat, és mindenki jól jár. Havernak, szomszédnak, rokonnak. De csak kipróbálásra, kölcsön szinte sosem.
2020. jan. 23. 14:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Ki, ha melleted ülök és látom hogy nem balfék a vezető.
2020. jan. 23. 17:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Én odaadtam kipróbálásra pár embernek, mindegyik elég vicces volt:D Egyszer egy csajt kellett hazavinni, de nem volt hajlandó beülni mellém, mondom akkor vezessen ő. Aztán hazavezetett, a jogsija nem volt nála, de tök ügyes volt, akkor vezetett először benzines kocsit. Egy barátomnak egy hipermarket parkolóban engedtem meg, hogy vezessen, én meghallgathattam, hogy milyen a kocsi hangja kívülről, ő meg kipróbálhatta, hogy milyen hatással van a vezetésre két sör. Olyan is volt, hogy egy strandon ittunk, aztán megkérdezték a haverok, hogy mehetnek-e egy kört a kocsimmal, én be voltam tépve, és beleegyeztem, azt akkor bántam meg, amikor 30-nál berántották a kéziféket, meg 2 kerékkel már a vízben mentek. Meg olyan is volt, hogy 4-en voltunk kocsival, 2-en kitalálták, hogy mégis inni akarnak, aztán én vezettem a kocsijukat, a másik csávó meg jött utánam, és visszahozott, az igényelt egy kis tervezést, hogy kit melyik faluba vigyünk, meg hol rakjuk le a kocsikat:D
2020. jan. 23. 17:50
 15/16 anonim ***** válasza:

Neked biztos nem! :D

De átlagban a szomszédaimnak sem. Én sem próbálgatom semmijüket.

2020. jan. 23. 18:39
 16/16 anonim ***** válasza:
48%
Nem.
2020. jan. 23. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!