Biztosítás vagy kp?
Figyelt kérdés
Ma sikerült rányitnom az autóm ajtaját a mellettem parkoló autó ajtajara. Természetesen a telefonszámomat a szélvédőn hagytam,de a tulaj még nem jelentkezett. Nem csaptam rá az ajtót, csak éppen hogy hozzáért, de a fehér autóm nyomot hagyott az ajtaján.Nincs horpadás. Kérdésem az lenne ha nem akarom, hogy a biztosításom növekedjen ezt készpénzbe mennyivel lehetne elintézni? (Már persze ha a tulaj beleegyezik) Volt olyan ismerősöm, aki azt mondta sima hígítóval lejön, de én nem értek hozzá, továbbá nyilván nem próbálom a más autóján az úgymond hazipraktikàkat.2020. jan. 22. 22:18
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még nem hívott egyenlőre, az auto is még ott áll ahol tegnap.
2020. jan. 23. 08:41
12/13 anonim válasza:
Ritkán látni hogy valaki ennyire lelkiismeretes legyen hogy tulajdonképpen egy kis "ajtóhozzáérintés" után is ott hagy egy telefonszámot (persze ez jó).
Megkeresett azóta?
Ezt most egyébként nem bántásként írom, de ilyenkor nem egyenlőre a helyes, hanem az egyelőre. Ez csak egy észrevétel. Én sem írok teljesen hibátlanul, de törekszem rá.
Ja, és nem melleseleg tiszta aranyos vagy. ;)
13/13 A kérdező kommentje:
Igen, megkeresett. Nagyon rendes volt, azt mondta felejtsük el, nem említésre méltó.
A nyelvtanra meg odafigyelek a jövőben. :D
2020. jan. 24. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!